Renault Kerax

Renault Kerax

Комфорт

90° отваряне на вратите !

С приоритет към комфорта на работа

ергономичност и функционалност

Renault KeraxПозицията за шофиране на Renault Kerax е разработена така, че да направи работата и живота на борда на автомобила още по-удобни и лесни. Ергономичното табло е функционално и практично. Всички главни контроли са в зрителното поле на шофьора и лесни за достигане. 
Новите цветове на дамаските допринасят за създаване на приятна атмосфера.

 

панорамно предно стъкло - предимството на широко полезрение

Renault KeraxRenault Kerax е снабден със широко предно стъкло, което дава на шофьора обширен и безпрепятствен поглед отпред. Неговите странични прозорци допълнително разширяват полето на зрение с 30°. Всичко това допринася за допълнителната сигурност на автомобила, който трябва да оперира на работни площадски с голям брой работници на земята.

на

лесен достъп до кабината

Предлагана във версии Day, Global и Sleeper, кабината на Renault Kerax е направена лесна за достъп с врати, които се отварят на 90° и удобни двъжки от всяка страна, както и осветени стъпала.
Качването и слизането от кабината е улеснено от три стъпала с нехлъзгащо покритие, включително едно сгъваемо стъпало направено от мемори материал.

The Renault Kerax driving position has been designed to make working more comfortable and life on board easier. The ergonomic dashboard is both functional and practical. All the main controls are within the driver's field of vision and easy reach.                                                                      <br/ >                                                                                                                                       New cab colour schemes contribute to creating a pleasant atmosphere.