Renault Kerax

Renault Kerax

Здравина

силно устойчива стомана !

якост и здравина

полезен товар до 30 тона

Два модела шаси, Medium и Heavy, се предлагат за Renault Kerax. В своята 8x4 Medium версия, Renault Kerax може да носи до 20 тона, докато версията 8x4 Heavy може да се справи с полезен товар до 30 тона.

дизайн, материали и финиш - нищо не е оставено на случайността

Още от етапа на дизайн, Renault Kerax се радва на най-добрите технологии комбинирани с непрекъснат стремеж за повишаване на качеството. От избора на материали до боядисването на кабината, Renault Kerax получава особено внимание, за да предложи здравина и издържливост.

усилено шаси със стоманено сърце

Renault KeraxНово, още по-високо качество на стоманата с вътрешно усилване, което да посрещне нуждите на приложения, причиняващи силно усукване, без риск от деформации, дава на шасито на Renault Kerax цялата необходина издържливост, за да се справи с най-предизвикателните условия на работа.

 

окачване адаптирано към натоварването

Renault KeraxОкачването на Renault Kerax - параболично до 26 тона и полуелептично при версии 32 тона, е създадено за работа при екстремни условия и в същото време осигурява пълен комфорт.
Renault Kerax е особено подходящ за дейности в строителния сектор, като превоз на земни маси, срутване, транспорт на тежко оборудване, т.н.

 

задвижващи оси и тандеми - размери по поръчка

Renault Kerax предлага набор от размери, адаптирани към всички видове off-road приложения, със своите предни и задни задвижващи оси с двойна редукция.