Renault Kerax

Renault Kerax

Услуги

спестете до 15% от общите ви оперативни разходи !

услуги адаптирани към професионалистите

предотвратяване на инциденти при спиране и аварии

Renault Trucks одобрени части: качеството на оригиналните части
Одобрените части са разработени и одобрени за товарните автомобили на Renault Trucks: производителят се ангажира с поддържане на оригиналното изпълнение на своите автомобили.

бързо връщане на вашия автомобил обратно на пътя

Renault Trucks 24/24
Независимо от времето, деня или мястото, Renault Trucks 24/24 помощ на пътя осигурява незабавно съдействие при аварии. Специално определен контакт ще координира операциите по вашата авария от началото до края.

Truckplus
Обединението на Renault Trucks и дилърската мрежа на марката за употребявани автомобили. Вашата гаранция за професионален подход в предлагането и продажбата на камиони от всички основни производители.

Разходи за поддръжка и ремонт под контрол

Expandys удължена гаранция
Възползвайте се от предимствата на истинско застрахователно покритие на най-важните елементи на вашия автомобил, определени съгласно вашия годишен пробег, заедно с дължината и размера на изисканото покритие - предлагайки най-доброто решение за вашия бизнес.

Финансови услуги от Renault Trucks - финансови и застрахователни договори
Финансовите услуги на Renault Trucks Financial Services ви предлагат:

  • Определен човек за контакт, който да ви предложи най-подходящия автомобил + услуги + финансов и застрахователен пакет.
  • Решение за финансиране в най-кратки срокове, за да оперира вашия автомобил възможно най-скоро.

Свържете се със своя представител на Renault Trucks за да обсъдите персонализираното ви решение.

 

разход на гориво под контрол

Optifuel Infomax
Optifuel Infomaxе глобално решение за наблюдаване употребата на автомобила и подобряване на икономичното шофиране. Инструкциите които получавате и лесния за употреба интерфейс ви помагат да контролирате разхода на гориво на вашия автомобил и да определите начините за по-нататъшни икономии.

Обучение Optifuel

Възползвайте се от специализираните познания на инструкторите по икономично шофиране и разберете как да експлоатитрате вашия автомобил, за да реализирате икономии.