Renault Midlum

Renault Midlum

Комфорт

3 дълбочини на кабината

шофиране
без умора

Renault Midlumлесен достъп до кабината, DAY-IN, DAY-OUT

Концепцията за достъп до кабината е специално разработена от Renault Trucks за професионалисти в дистрибуцията. Включва врати, които се отварят на 90°, стъпала с противоплъзгащо покритие на нивото на вратата, дръжки от двете страни, осветление на стъпалата, регулируема седалка и хидравличен волан.

 

комфорт на шофиране

Със своята механична скоростна кутия, скоростен лост монтиран на таблото и паркинг спирачка, управлението на Renault Midlum е продуктивно и лишено от умора. Със двигателния тунел освободен от контроли и инструменти, движението в кабината е по-лесно. Автоматизираната скоростна кутия Optitronic допълнително повишава комфорта, позволявайки на шофьора да се концентрира изцяло върху пътя отпред.

 

изключителен избор на кабини

Renault Midlum се предлага с три вида кабини: Дневна кабина, предпочитана заради своята функционалност и адаптирана към градските нужди; Глобална кабина, изключително многостранна с 5 различни опции за дизайн, които отговарят на вашите професионални нужди; кабина с 4 врати за автомобили с 6 до 8 места. Кабините се предлагат с три нива на оборудване (Authentique, Alliance и Privilège).