Renault Midlum

Renault Midlum

Услуги

15 % намалени разходи за целия автопарк

специализирани услуги за дистрибуция

осигурена ежедневна подръжка

Renault Trucks одобрени части: качеството на оригиналните части
Одобрените части са разработени специално за автомобилите на Renault Trucks, с които производителят осигурява оригиналното изпълнение на автомобилите.

 

Renault Trucks 24/24
Независимо от времето, деня или мястото, Renault Trucks 24/24 помощ на пътя осигурява незабавно съдействие при аварии. Специално определен контакт ще координира операциите по вашата авария от началото до края.

контролиране на разходите за подръжка и ремонт

Ремонт Start & Drive и договор за подръжка
Одобрен от Renault Trucks сервиз се грижи изцяло за подръжката на вашия автомобил, предлагайки гама от различни опции съгласно вашите нужди - осигурявайки максималната разполагаемост на вашия автомобил.

Expandys удължена гаранция

Възползвайте се от предимствата на истинско покритие на най-критичните компоненти от вашия автомобил, определено съгласно вашия годишен пробег, с удължена продължителност и разширено покритие - осигурявайки най-доброто решение за вашия бизнес.

Truckplus
Обединението на Renault Trucks и дилърската мрежа на марката за употребявани автомобили. Вашата гаранция за професионален подход в предлагането и продажбата на камиони от всички основни производители.

Договори за финансиране и застраховане от Renault Trucks Финансови Услуги

Renault Trucks Financial Services ви осигурява:

  • Лице за контакт, което ще ви предложи подробна и персонализирана информация относно автомобила, услугите, финансирането и застрахователните пакети.
  • Решение за финансиране в най-кратки срокове, за да приведе бързо вашия автомобил в действие.

Свържете се с вашия търговски представител от Renault Trucks, за да обсъдите най-подходящото персонализирано решение.

контрол върху разхода и употребата на автомобила

Програмата Optifuel
Програмата Optifuel е глобално решение, специално разработено да намали разходите за гориво на вашата компания. Комбинирайки обучение Optifuel и Optifuel Infomax, тази програма е разработена за инструктори, треньори на шофьори и транспортни мениджъри, които от своя страна обучават шофьорите.

Optifuel Infomax
Optifuel Infomax е глобално решение за употреба и увеличаване на познанията за икономично шофиране. Инструкциите, които получавате и интуитивния интерфейс ви помага да контролирате разхода на гориво на вашите автомобили, както и да се идентифицират начини за по-голяма икономичност.

Обучение Optifuel
Възползвайте се от знанията на нашите специализирани инструктори по икономично шофиране и научете как да използвате пълния потенциал на вашите превозни средства, за осъществяване на икономии.

Whatever the time, day or place, Renault Trucks 24/24 roadside assistance is standing by to provide rapid breakdown assistance. A specially assigned contact will coordinate your assistance operation from beginning to end.