Renault Midlum

Renault Midlum

Многообразие

19 междуосия

адаптирайте RENAULT MIDLUM
към своя бизнес

75 възможни комбинации

Renault Midlum се предлага в 75 различни комбинации, с голям избор от общо тегло (от 7,5 до 18 тона), набор от двигатели, силуети и 19 междуосия, както и голям набор от опции и нива на оборудване. Могат да се предложат и специални конфигурации, като автомобили за употреба по тесните улици на историческите центрове на града или адаптирани 6x2 26 тона конфигурации за осигуряване на по-голям товарен капацитет.

 

дългосрочна надеждност

Качеството на производство и избора на материали осигуряват надеждност и издържливост. Тези качества допълнително се усилват от използването на антикорозионно покритие и много надеждна електрическа и електронна архитектура.

 

лесен монтаж на надстройки

Шасито на Renault Midlum е направено за лесен монтаж на надстройка и бързо адаптиране към специфичните професионални изисквания: намалено разстояние между надстройката и кабината, преподготовка на шасито, междуосия с 300 мм увеличения, многобройни точки на свързване в задния навес, скоби за прикрепване като стандарт, специална електронна кутия за надстройчици, т.н. Renault Midlum е разработен, за да поеме допълнително професионално оборудване: кран, пожарна, надстройка за събиране на боклук, цистерна за миене на улици, цистерна за опасни товари, др.