Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

АКСЕСОАРИ

КСЕСОАРИ RENAULT TRUCKS ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ВАШИЯ КАМИОН

Открийте в нашия електронен каталог всички аксесоари Renault Trucks, свързани с безопаснoстта и комфорта в кабината на вашия камион.

Стелки, камери за заден ход, въздушни пистолети, аудио оборудване, терморегулатори, дефлектор, багажник за покрив, устройства против кражба на гориво и дори калъфи за седалките — аксесоари, които оптимизират и придават индивидуален стил на вашия камион.

За да отговори на вашите разнообразни изисквания, Renault Trucks ви предлага своите качествени аксесоари, с които да направите автомобилите си неповторими. Тъй като Renault Trucks поставя клиентите в центъра на своите приоритети, нашите аксесоари са предназначени да осигурят вашата безопасност, както и тази на вашите камиони и стоки.

ПО-ВИСОКА БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ В КАБИНАТА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

ВСИЧКИ НАШИ АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
АКСЕСОАРИ
АКСЕСОАРИ
АКСЕСОАРИ

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ВАШИТЕ АКСЕСОАРИ?

Вижте аксесоарите на Renault Trucks като изтеглите каталога, в който са включени всички наши предложения и открийте подходящия аксесоар за вашия камион. За да поръчате вашите аксесоари, намерете най-близкия оторизиран дилър на Renault Trucks, който се намира по вашия маршрут.

популярни аксесоари