Употребявани камиони

Used Trucks by Renault Trucks - Камиони втора употреба, Автомобили втора употреба

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИЗБОР НА АВТОМОБИЛИ ВТОРА УПОТРЕБА

Като производител, Renault Trucks поема ангажимент за качество, с който гарантира здравината и устойчивостта на вашите употребявани автомобили.ние сме на ваша страна, близо до вас с нашите услуги и мрежа от добри професионалисти.


АНГАЖИМЕНТ ЗА КАЧЕСТВО

Камиони, преминали преглед, изпълнен от професионалисти.
Всеки употребяван камион, продаван от Renault Trucks, е преминал пълен преглед по контролен списък с 200 точки. Този преглед следва стандартните процедури на производителя и се извършва от обучен екип от професионалисти: безкомпромисна проверка, с която се гарантира здравината и ефективността на вашия употребяван автомобил за години напред.

 

Употребявани автомобили с най-съвременни технологии.
Всеки употребяван автомобил от Used Trucks by Renault Trucks разполага с най-новите налични съвместими технологии: те позволяват да се извлекат максимални облаги по време на ползването на употребявания камион на Renault Trucks или при неговата препродажба.

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Вашият употребяван камион разполага с голям набор от услуги, които са съобразени с вашите нужди и от които можете да направите вашия избор при покупката или от вашия дилър на Renault Trucks по всяко време.
Renault Trucks Selection, Financement, Optifuel Solutions, Optifleet... Всички предлагани услуги ви позволяват да направите икономии, да спечелите време или просто да добавите необходимите аксесоари към вашата дейност.

Открийте персонализираните услуги на Renault Trucks

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ И В БЛИЗОСТ ЗА ВАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ

Посредством сертифицираната мрежа USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS и нашата платформа used.renault-trucks.com, получавате достъп до широка гама за избор на качествени автомобили.

За да откриете всички употребявани автомобили със сертификат Used Trucks by Renault Trucks, посетете www.Used-renault-trucks.com. Каквато и да е вашата дейност, ние ви предлагаме богат избор от употребявани камиони - влекачи или бордови автомобили, за различни задачи: куриерски услуги, регионален транспорт, международен транспорт, транспортиране на партиди от стоки, автомобилен товарен транспорт, танкери, самосвали, тежкотоварни камиони за строителни обекти, по-добър достъп до работните обекти, автомобили с контролирана температура и др.

 

Благодарение на мрежата на Renault Trucks получавате ежедневна помощ близо до вас и с персонализирана поддръжка.

Вашият употребяван камион е познат в над 1500 сервизни пункта в света, които реагират бързо и ефективно, където и да сте. Квалифицирани специалисти са снабдени с висококачествено оборудване и са преминали специализация и обучение за технологията на вашите автомобили, както и за новите продукти и новия софтуер за диагностика.

 

НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ КЪМ USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS Е ДА ОСИГУРИМ:

- Прозрачност при покупката на автомобил
- Техническо обновяване съгласно стандартите на производителя
- Използване на оригинални части
- Модернизиране на автомобила с най-новите налични технологии
- Признаване на автомобила в цялата мрежа
- Пътна помощ 24/7
- Предаване на автомобила и провеждане на кратък инструктаж с цел ефективно използване още от първия километър

 

used.renault-trucks.com