Новини


 

06.12.2019

ГАМА D И D WIDE 2020: НОВА РАБОТНА СРЕДА ЗА ПО-ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ

RENAULT TRUCKS ПРЕДСТАВЯ ВЕРСИЯ 2020 НА СВОЯТА ГАМА ЗА ДИСТРИБУЦИЯ

Renault Trucks пуска на пазара модел 2020 на своята гама товарни автомобили за дистрибуция. Гама D и D Wide имат нов ергономичен и удобен интериорен дизайн, функции за безопасност и аеродинамично оборудване. Новите версии на камионите за дистрибуция на Renault Trucks предлагат 100% свързаност.

За да се повиши още ефективността на двигателите Euro 6 Версия D, с които са оборудвани камионите за дистрибуция, за 2020 година производителят залага на подобрена 4G свързаност и съответно постоянна връзка със системата за управление на автопарка на Renault Trucks – Optifleet. Софтуерните решения Optifleet Check и Optifleet Map помагат за постоянен мониторинг на локацията в реално време и проверка на разхода. Като опция се предлага и пакетът Fuel Eco Pack с регулируем покривен дефлектор, автоматично изгасяне на двигателя при престой над 3 минути и оптимизации при спирачките, скоростната кутия и въздушните компресори, които целят още по-добри резултати.

Подобрения са търсени и що се отнася до сигурността на водачите. Стандартоното оборудване вече включва адаптивен круиз контрол (ACC), който поддържа безопасна дистанция от превозните средства отпред с автоматично регулиране на ускорението и спирането. 2020 версията на Renault Trucks D и D Wide вече разполага и със задни LED светлини. За най-високо ниво на сигурност като опция се предлага пакетът Protect Pack, който включва и помощ при движение на големи наклони, подобрена видимост и звукова сигнализация при движение на заден ход.

Във версия 2020 интериорът на D и D Wide е сериозно преработен с редизайн на таблото и нов волан. Добавени са поставки за таблет, втори смартфон и два USB-C порта и нова радио уредба.