Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

05.05.2016

КАМИОНИТЕ RENAULT ЩЕ ПРЕВОЗВАТ БОЛИДИТЕ НА RENAULT SPORT ВЪВ ФОРМУЛА 1

Renault Sport продължава дългогодишното си партньорство с Renault Trucks

Флотилия от камиони Renault Trucks гама Т, оборудвани с двигатели Евро 6 DTI 13, 520 к.с и Fuel Eco pack ще обслужват отбора на RENAULT SPORT при самостоятелното му завръщане във ФОРМУЛА 1 през сезон 2016.

Товарните автомобили, носители на наградата “Камион на годината 2015”, ще превозват както болидите на отбора, така и оборудването на техническите екипи. Те ще пътуват с RENAULT SPORT за всички събития от Grand Prix в Европа през 2016 година, а за първи път ще могат да бъдат видяни заедно на откриването в Барселона.

Флотилията също е в характерния за отбора златен цвят. Изборът на камионите T 520 е не само продължение на едно дългогодишно партньорство във Формула 1, но е продиктувано и от качеството и иновациите в машините, икономията, постигната с Евро 6 двигателите и високото ниво на сигурност и надеждност. Една от забележителните характеристики на влекачите е Eco-Fuel pack, който обединява редица интелигентни технологии с цел намаляване разхода на гориво с до 4%.

През 2016 година Renault Trucks ще обезпечат и транспорта и логистиката на отбора на Renault Sport и в други състезания като Renault Sport series и Formula E.

###

Още за възможностите на Т гамата на Renault Trucks за превози на дълги и средни разстояния:

Гама T разчита на новите Евро 6 двигатели DTI 11 и DTI 13. Тя подобрява производителността, като предлага брутно тегло на композицията до 60 тона и капацитет на резервоара за гориво до 1,475 л. Предлагат се 4 типа кабини – дневна кабина, нощна/дневна кабина, спална кабина и висока спална кабина: Подобрените двигатели и мостове, новите функции на автоматизираната скоростна кутия и интелигентното използване на въздушния компресор и климатичната система гарантират максимални работни характеристики при оптимална консумация на гориво.