Новини


 

12.03.2015

НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ГАМИТЕ ЗА СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ НА RENAULT TRUCKS НА ИЗЛОЖЕНИЕТО INTERMAT

Представяне на новите попълнения на изложението Intermat, което ще се проведе от 20 до 25 април 2015 г.

Renault Trucks ще представи новите попълнения в гамите си за строителни дейности по време на автомобилното изложение Intermat в Париж-Нор Вилпинт, което ще се състои от 20 до 25 април 2015 г. На щанда на Renault Trucks (зала 6, ред C, щанд 083) ще са изложени по-конкретно бетонмиксер, Renault Trucks C XLOAD, C 8x4 Tridem, както и K Xtrem.

Renault Trucks ще покаже широк спектър от строителните си камиони от гамите C и K по време на международното изложение за консумативи и оборудване за строителната промишленост Intermat, което ще се състои в Париж-Нор Вилпинт, от 20 до 25 април 2015 г. Това ще даде възможност на Renault Trucks да покаже нови конфигурации на гамите Renault Trucks C и Renault Trucks K, както и да предложи допълнителни сервизни услуги за тях. Множеството налични версии и модулни варианти на двете гами позволяват на Renault Trucks да предложи на строителните компании устойчиви транспортни решения, чрез които да намалят оперативните си разходи, независимо от областта на тяхната дейност.

За дейности, свързани с каменната кариера, клиентите могат да открият K 8x4 Xtrem, който преди всичко се характеризира с усилено шаси и с нова автоматизирана скоростна кутия Optidriver Xtrem, както и с усилени механични части, които са желателни за този вид приложения. K Xtrem е оборудван с гуми 24 ", одобрени за път. Това повдигане, което Renault Trucks първи въведе в Европа за камиони серийно производство, допълнително увеличава товароносимостта на гама K, благодарение на по-големия просвет на пътя и по-високите предни ъгли на проходимост и значителните задни ъгли на проходимост.

Освен това, на щанда ще бъде изложен и Renault Trucks C 6x4 OptiTrack. OptiTrack осигурява на автомобила временна допълнителна тяга, благодарение на два хидравлични двигателя, разположени в главините на предните колела. Тази система позволява да се разполага, по желание, с временна пълна тяга, като същевременно се избягват ограниченията на автомобил с "класическо" задвижване на всички колела, по-специално по отношение на разхода на гориво, височината на товара, разходите за поддръжка и прекомерното тегло.

C Cab 2,3 m 6x4 — автомобил, адаптиран за нуждите на превозвачите, изпълняващи различни доставки на материали в градски и крайградски условия, също ще бъде представен на изложението Intermat. Този автомобил е оборудван серийно с автоматизирана кутия Optidriver. Намалените височина и широчина на кабината позволяват на водача да има голяма свобода на движение и да изпълнява безпрепятствено многобройни качвания и слизания от автомобила.

И накрая, след като през 2013 г. и 2014 г. Renault Trucks разгърна своята нова гама в Европа, компанията лансира новите си камиони в Близкия изток и в Африка, като по този начин утвърди своето присъствие в глобален мащаб. Renault Trucks ще представи на изложението Intermat и гама К в конфигурация трактор 6x4.

Renault Trucks ще изложи тези превозни средства на автомобилното изложение Intermat от 20 до 25 април 2015 г. (зала 6, ред C, щанд 083).

Посетителите ще могат да намерят камионите от гамите C и K, които са предназначени за строителни дейности, също и на щандовете на партньорите на Renault Trucks, които са производители на надстройки.