Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

03.02.2017

НАЧАЛО НА RTEC 2017

7 БЪЛГАРСКИ ОТБОРА УЧАСТВАТ В МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА RENAULT TRUCKS ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КАМИОНИ

5285 професионалисти от 49 държави ще се надпреварват по Пътят към съвършенството през тази година

27 български специалисти, разпределени в 7 отбора, ще вземат участие във второто издание на международното състезание на Renault Trucks за следпродажбено обслужване на камиони – Пътят към съвършенството (Road to Excellence Championship). В надпреварата ще се включат общо 5285 състезатели в 1421 тима от 49 държави.

Състезанието ще се проведе в три части – две теоритични и една практическа. Първоначално всички отбори ще бъдат подложени на два теста с по 35 въпроса, за да бъде проверена техническата им подготовка и уменията им в обслужването на клиенти. Най-добре представилите се 24 отбора ще участват в големия финал, който ще се проведе през май в Лион, родния град на Renault Trucks. Състезателите ще трябва да се справят в серия от практически задачи в реални условия и да покажат техническите си умения в действие. Така ще бъде излъчен големият победител в международното състезание – Най-добрият екип на Renault Trucks в следпродажбеното обслужване.

Пътят към съвършенството цели да изправи един срещу друг най-добрите професионалисти в следпродажбеното обслужване на камиони, но състезателният елемент не е най-важното. Основната цел е те да могат да обменят опит, да “сверят часовника си” и да продължат да развиват уменията и отборния дух, за да могат да предложат възможно най-добрата услуга на клиентите.

"Това състезание дава възможност на екипите на Renault Trucks от цял свят да докажат уменията и знанията си и да го направят заедно. Доказателство за успеха на формата е, че участниците във второто издание на шампионата са 2,5 пъти повече в сравнение с миналата година," обяснява Жил Клемент, Вицепрезидент, Следпродажбено обслужване на Renault Trucks.

###

www.renault-trucks.bg

Ина Игнатова, тел. +359 2 40 32 719, е-мейл: ina.ignatova@volvo.com