Новини


 

30.04.2015

ФОТОКОНКУРС RENAULT TRUCKS T

Споделете ваша снимка на камион Renault Trucks T

Renault Trucks ви предлага да участвате във фотоконкурса за снимка на камион Renault Trucks T, спечелил приза „Международен камион на годината 2015“. За целта посетете уебсайта truckersgallery.renault-trucks.com и спечелете един от предложените 60 умалени модела.

  • Как да участвам във фотоконкурса?

Публикувайте снимка на камион Renault Trucks T на уебсайта truckersgallery.renault-trucks.com. Не забравяйте да поставите отметка в квадратчето пред „Ще участвам във фотоконкурса „Снимка на Renault Trucks T“ и приемам регламента.“ Вашата снимка ще бъде одобрена от модераторите и публикувана в галерията „Truckers“ на Renault Trucks.

  • Какъв е крайният срок за участие?

Фотоконкурсът започна на 1-ви април. Крайният срок за участие е до 31 август.

  • Как се определят победителите и какви са наградите?

Първите 10 награди ще бъдат присъдени от жури. Останалите 50 печеливши участници ще се определят чрез теглене на жребий. 60 умалени модела за награда Открийте ги на уебсайта: http://truckersgallery.renault-trucks.com/dotations

  • Какво представлява Галерията „Truckers“?

Желаете да споделите снимка на камион Renault Trucks? Галерията „Truckers“ ви дава възможност да споделите вашата снимка с почитателите на нашата марка, както и да откриете камионите Renault Trucks в цял свят.

Успех и нека най-добрите спечелят!