Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

21.01.2015

OPTIDRIVER XTREM

усилена скоростна кутия за гама К на Renault Trucks

Камионите от гама К на Renault Trucks сега могат да бъдат оборудвани с роботизирана ръчна скоростна кутия Optidriver Xtrem. Предавателното число е специално проектирано за взискателни операции и полезен товар до 120 т. Optidriver Xtrem се препоръчва предимно за работа на кариери и мини, превози на тежки товари и трудни земекопни дейности.

Като поставят нови стандарти за здравина, висока  проходимост и теглителна мощ, камионите от гама К на Renault Trucks са особено подходящи за нуждите на клиентите в сложни транспортни операции. В отговор на търсенето на усилени приложения като превоз на тежки товари, транспортни дейности в мини и кариери, гама К на Renault Trucks сега предлага скоростна кутия Optidriver Xtrem.

Тази скоростна кутия е изключително здрава, тъй като зъбите на входящия вал са разделени в шест секции, а не в четири както при всички скоростни кутии досега. Освен това всяка секция е с допълнителна термична обработка, което увеличава цялостната здравина и устойчивост на скоростна кутия. Теглителната сила е до 120 тона. Скоростната кутия е оборудвана и с програма за смяна на предавките, която постоянно адаптира смяната на предавките спрямо натоварването на камиона, благодарение на информация, подадена от сензор. Това прави възможно перфектния избор на предавателно число във всяка ситуация.

Renault Trucks предлага на своите клиенти в най-тежките транспортни операции предимствата на роботизирана ръчна скоростна кутия като комфорт за водача и ниска консумация на гориво. Optidriver Xtrem повишава маневреността на камиона и така прави транспортните дейности на кариера по-безопасни.

С камионите от гама К, поставяйки нови стандарти за здравина, скоростна кутия  Optidriver Xtrem, Renault Trucks предлага ефективни решения за най-взискателните транспортни операции.