Новини


 

06.12.2019

ГАМА T И T HIGH 2020: КОМФОРТ ЗА ШОФЬОРА И ПО-НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО

Renault Trucks представя версия 2020 на своята гама за международен транспорт

Renault Trucks пуска на пазара версия 2020 на своята гама товарни автомобили за превоз на дълги разстояния. Гама T и T High са още по-ефективни по отношение на горивото, като остават все така отдадени на комфорта на водача.

По-висок комфорт за водача
Renault Trucks T кабината предлага по-високо ниво на комфорт на водачите с подобрени текстилни седалки и кожен волан с три варианта на настройка. И тук, както и при T High кабината има увеличен капацитет за съхранение на вещи (221 л). През 2020 година като опция радиаторната решетка и страничните огледала могат да бъдат решени в черен или оранжев гланц.

Клиентите могат да поръчат своята 2020 T или T High версия с навигационната, аудио и развлекателна система на Renault Trucks Roadpad+, която действа като бордови асистент със задна и странични камери за по-сигурни маневри, както и сателитна навигация.

По-ниска консумация на гориво и по-ниски CO2 емисии
Камионите за превоз на дълги разстояния са оборудвани с двигатели DTI 11 и DTI 13 Euro 6 Версия D. И в двата случая е постигната оптимизация, като разходът на гориво е намален с 3% в сравнение с предходното поколение. 2020 версиите на Renault Trucks Т и Т High могат да се похвалят с нови високо ефективни оси и олекотени дискови спирачки, което подобрява още повече представянето им. Допълнителни настройки, които се активират като опция, водят до още 3% спестяване на гориво.