Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

08.12.2014

Renault Trucks пуска приложение-симулатор

Шофирайте камион с Приложението TruckSimulator

Новото мобилно приложение на Renault Trucks - Trucksimulator е симулативна игра, в която всеки може да управлява камион в ситуации много близки до реалните. Приложението дава възможност на играчите да застанат зад волана на различните камиони на Renault Trucks – гама Т, С, К или D. Така те могат да избират между шофиране на дълги разстояния, товарителни дейности или дистрибуция и зареждане на обекти в градска среда.

"Trucksimulator предлага широк спектър от ситуации на пътя, в които ежедневно може да попадне всеки един шофьор на камион“, обяснява Франк Нале, директор Дигитални комуникации в Renault Trucks и допълва, че приложението представя пълната гама на Renault Trucks ЕВРО 6 по един изключително забавен начин.

Пред играчите в Trucksimulator има няколко опции – на първо място те трябва да изберат средата, в която ще шофират камиона и така ще определят как ще се развие действието след това. Ако изберат Превоз на дълги разстояния (Long Distance) – тяхната цел ще бъде да преминат трасето за най-кратко време, но и с най-нисък разход на гориво, каквато е и задачата на голяма част от водачите в реалния живот. Ако се спрат на Тежки строителни задачи (Heavy Construction/Construction) ще трябва да се справят с предизвикателството да запазят товара си на борда през определеното време. Избралите Дистрибуция (Distribution) ще имат за цел да доставят пратките отново за време, но като спазват всички ограничения, валидни за градската среда и най-вече тези по отношение на скоростта.

Trucksimulator предлага още персонализиране на превозното средство, избор на цветове, както и съревнование с други играчи. Приложението е безплатно и може да бъде свалено от Аpp Store и Google Play.

###

Още за възможностите на Т гамата на Renault Trucks за превози на дълги и средни разстояния:

Гама T разчита на новите Евро 6 двигатели DTI 11 и DTI 13. Тя подобрява производителността, като предлага брутно тегло на композицията до 60 тона и капацитет на резервоара за гориво до 1,475 л. Предлагат се 4 типа кабини – дневна кабина, нощна/дневна кабина, спална кабина и висока спална кабина: Подобрените двигатели и мостове, новите функции на автоматизираната скоростна кутия и интелигентното използване на въздушния компресор и климатичната система гарантират максимални работни характеристики при оптимална консумация на гориво.

www.renault-trucks.bg
Ина Игнатова, тел. +359 2 40 32 719, е-мейл: ina.ignatova@volvo.com