Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

10.09.2014

RENAULT TRUCKS ЩЕ ПРЕДСТАВИ НАЙ-МОДЕРНАТА СИ ГАМА В АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН IAA 2014

От 25 септември до 2 октомври, в Хановер (Германия)

На изложението в автомобилния салон IAA 2014, което ще се проведе в Хановер (Германия) от 25 септември до 2 октомври, Renault Trucks ще представи най-пълната и най-модерната си гама от товарни автомобили на пазара. От новото Renault Master (2,8 тона) до Renault Trucks гама K (с брутно тегло на композицията от 120 т) — товарни автомобили, които се характеризират с ефективност, рентабилност и надеждност. Тези автомобили ще бъдат изложени на щанд A05 в зала 17.

От 25 септември до 2 октомври 2014 г. на изложението в автомобилния салон на IAA, Renault Trucks ще представи пълната си гама от товарни автомобили, напълно обновена през 2013 г. и замислена да предоставя на клиентите отличен, надежден и ефикасен инструмент, с който да изпълняват своите задачи.

На своя щанд Renault Trucks ще обърне специално внимание на решенията си за намаляване на разхода на гориво и увеличаване на ефективността на камионите: дизайн, система за управление на парка Optifleet, обучение на шофьорите за икономично шофиране, както и OptiTrack, система, която позволява на автомобил, работещ на строителен обект, да разполага с временна допълнителна теглителна сила, като запазва ниския разход на гориво, съпоставим с този на транспортно превозно средство.

На изложението Renault Trucks ще представи ексклузивно също и концептуален автомобил, оборудван с лаборатория, показващ в съкратен вид редица решения, които ще позволят изразходването на гориво да се намали допълнително в бъдеще.

Превозни средства, които ще  бъдат изложени: