Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

29.06.2021

RENAULT TRUCKS T, C, K EVOLUTION - СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА 8 ЮЛИ

Renault Trucks ще представи онлайн обновените си модели от гама T, T High, C и K на 8 юли и основните новости по отношение на рентабилността на камионите, комфорта и безопасността на водача.

След като разкри новите T, T High, C и K по безпрецедентен начин във видеоиграта Euro Trucks Simulator 2, следващата седмица, по време на дигиталното събитие камионите ще бъдат съвсем реални. Премиерата ще се състои на 8 юли 2021 г. в специална онлайн платформа с две възможности за избор: от 14:00 или 20:00 ч.

Участниците в представянето ще бъдат запознати с новите превозни средства и свързаните с тях услуги от Бруно Блан, Президент на Renault Trucks, и Флоранс Симоне, Вицепрезидент следпродажбено обслужване и сервизни услуги. Пол Дентри, директор дизайн в Renault Trucks, също ще отвори вратите на емблематичната "Зала за дизайн" и ще представи новостите в интериора и екстериора на кабината.

Представянето ще бъде на английски с осигурен превод и на български език.

Победителят в международния конкурс за дизайн, организиран от Renault Trucks и SCS Software на ETS2

В 20.30 ч., участниците в събитието ще бъдат поканени да се включат в Twitch на SCS Software, издателя на Euro Trucks Simulator 2, за да разберат кой е ексклузивния победител в международния конкурс за дизайн на Renault Trucks T High Evolution.
Победителят е избран от феновете на марката в социалните мрежи измежду петима финалисти. Неговият дизайн ще бъде показан върху реален камион.

Феновете на марката в България още през есента ще имат възможност да видят и тестват първите камиони от новите модели на Т, С и К.