Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Нови камиони

All for fuel eco

Всички се мобилизират за намаляване разхода на гориво!

За Renault rucks управлението на разхода на гориво е и ще остане приоритет..

 

Когато става дума да помогнем на нашите клиенти да намалят разхода си на гориво се ангажира цялата компания - от първия щрих на молива на дизайнера, като се премине през обучението на водачите за рационално шофиране и се стигне до поддръжката на превозните средства.

Резултатът е все по-икономични камиони. Доказателства в примери…

Optifuel Challenge 2012: състезание, създадено от Renault Trucks, посветено на икономичното шофиране и намаляването разхода на гориво.

КОНЦЕПЦИЯ И ДИЗАЙН: ПО-ЛЕКИ И ПО-АЕРОДИНАМИЧНИ КАМИОНИ И ЕФЕКТИВНО СИЛОВО ПРЕДАВАНЕ.

Експлоатационният жизнен цикъл на превозните транспортни средства започва в проектантското студио на Renault Trucks в Лион (Франция). Екип от инженери създава конструкцията на камиона: аеродинамични форми, по-добри ъгли за въздушна обтекаемост и връзки между влекача и ремаркето, включващи дефлекторите на покрива на кабината с цел намаляване на аеродинамичните загуби. Както дизайнерите се стремят да намалят загубите, особено аеродинамичните, така и специалистите в областта на силовото предаване дават своя принос за оптимизиране на енергийния баланс. Анализ на системата на камиона + силовото предаване цели да се получи възможното им най-добро съвместяване.

ДОСТАВКА НА КАМИОНА: ОСВЕН ПРЕДАВАНЕ, Е ПРЕДВИДЕНО ОБУЧЕНИЕ.

Умението да се управлява камиона така, че да изразходва по-малко гориво започва още от връчването на ключовете от дистрибутора на Renault Trucks. Той не само ще ви представи подробно вашия нов камион, но ще ви предложи и реално обучение, което ще ви позволи да намалите разхода на гориво още от първите изминати километри, а освен това и да постигнете спокойно и безопасно шофиране.

ОБУЧЕНИЕ: ОТЛИЧНО АДАПТИРАНЕ КЪМ ИЗИСКВАНИЯТА НА ВСЕКИ КЛИЕНТ.

Renault Trucks ви предлага Optifuel Training и Optifuel Programme, които представляват цялостни модули за обучение, адаптирани към вашата професия, вашия автомобил и вашата фирма. При завършване на това обучение, софтуерът Optifuel Infomax ви позволява да оптимизирате стила на шофиране на вашите водачи и да наблюдавате тяхното развитие.

СЛЕДПРОДАЖБЕНА ПОМОЩ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ВАШАТА ЕФЕКТИВНОСТ.

Поддръжката, благодарение на техническия опит на мрежата на Renault Trucks, възможността за монтиране след продажба на последните технически нововъведения (Optiroll, автоматична моторна спирачка…) и използването на сертифицирани резервни части ви позволяват да поддържате нисък разход на вашия камион по време на целия му експлоатационен период.