Употребявани камиони

Used Trucks by Renault Trucks: НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

Logo Renault Trucks Used Trucks

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ УПОТРЕБЯВАНИ КАМИОНИ ОТ RENAULT TRUCKS?

Когато избирате УПОТРЕБЯВАНИ КАМИОНИ ОТ RENAULT TRUCKS, Вие купувате много повече от употребяван камион. Renault Trucks употребявани камиони се ангажират да осигурят най-доброто за клиентите на употребявани камиони от избора на камион през предаването на превозното средство.

УПОТРЕБЯВАНИ КАМИОНИ ОТ RENAULT TRUCKS се ангажират с Вашия успех.

used trucks by renault trucks

 

КАЧЕСТВО

СТАНДАРТИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

ГАРАНЦИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

СТАНДАРТИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ: Ние гарантираме произхода, годината на производство и пробега на Вашия камион благодарение на сервизната история на автомобила. Всеки камион преминава през тест с 200 точки за проверка, без компромиси с качеството. Ние обновяваме превозните средства с оригинални резервни части и стриктно прилагаме процесите и стандартите на производителя.


ГАРАНЦИЯ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ:
Серията Selection осигурява гаранция на на основните компоненти (силова линия + система за последваща преработка) на Вашия автомобил до 2 години или 320 000 км. Вие също се възползвате от 2 години гаранция за всяка оригинална резервна част, монтирана в оторизиран сервизен център на Renault Trucks. Гаранционният  процес е напълно интегриран в системите на Renault Trucks.

 

 

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО РЕШЕНИЕ

ГОЛЯМ ИЗБОР

УСЛУГИ С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

ГОЛЯМ ИЗБОР: Предоставяме Ви достъп до голям избор от превозни средства, включително някои уникални специални оферти от нашата фабрика за употребявани камиони Used Trucks Factory, за да отговарят на нуждите на Вашия бизнес. Нашите инженери са проектирали специално разработени превозни средства, подбрани, тествани, трансформирани и сертифицирани от Renault Trucks Factory. Ние Ви предоставяме широка гама от аксесоари, за да оптимизирате Вашата производителност, безопасността, живота на водача в кабината и още много повече!


УСЛУГИ С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ:
Ние Ви предлагаме разнообразни услуги, за да оптимизирате печалбата си и да осигурите дългосрочно изпълнение на Вашата инвестиция. Предоставяме Ви информация за разхода на гориво и услуги за конкретни съвети за икономии на гориво. Ние предоставяме индивидуални финансови и застрахователни решения, които да отговорят на нуждите на Вашия бизнес и да върнат бързо Вашите употребявани камиони на пътя. Нашите сервизни договори са създадени, за да Ви осигурят спокойствие.

 

 

 

ДОВЕРИЕ

БЛИЗКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

БЛИЗКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ: Ние познаваме Вас и Вашия бизнес. Ние Ви предлагаме правилното решение и Ви помагаме да поддържате бизнеса си. Ние се грижим за Вас и за Вашето превозно средство, където и да сте с услугата 24/7. Ние сме ангажирани с Вашия успех и никога няма да Ви подведем.


ПРОФЕСИОНАЛИСТИ:
Сервизните центрове на Renault Trucks са оборудвани с най-съвременни технологии за осигуряване на правилната и ефективна поддръжка, извършваща се от обучени и сертифицирани експерти. Ние разпознаваме Вашия автомобил във всяка от нашите 1100 сервизни точки с неговите подробни спецификации, включително потенциалните надстройки, трансформации или гаранция.

 

 

ВИЖТЕ НЯКОИ НА НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ОФЕРТИ

used trucks by renault trucks

Повече възможности за избор ще откриете на нашия пазар: used-renault-trucks.com