Share

Услуги

Гарантиране на наличността на вашите превозни средства с нашите услуги за максимален пробег

Renault Trucks T on the road

За Renault Trucks, да направите работния си инструмент по-рентабилен означава да оптимизирате планирането на поддръжката и да избегнете повечето непланирани спирания. Въпреки това развиващите се технологии и решения правят все по-възможно да се помогне за предвиждането на това, което преди е било непредсказуемо.

Renault Trucks T High service station

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН ЗА ПОДДРЪЖКА

Този план се определя и изпълнява от вашия експерт-координатор въз основа на действителните параметри на вашето превозно средство.

  • Планирането на поддръжката и консолидирането на операциите по поддръжката имат за цел да сведат до минимум времето за престой.
  • Първоначалните характеристики на вашия автомобил се запазват, а стойността му при препродажба се увеличава чрез използване на надеждни и здрави оригинални части с удължена международна гаранция от 2 години.

ПЛАНИРАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, КАТО ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДДРЪЖКАТА В СВОЙ ПРИОРИТЕТ

С плана за поддръжка, който следи за износването на компонентите и ранните предупреждения за възможни повреди, Renault Trucks увеличава максимално времето за работа и потенциала на вашия автомобил. PREDICT ви позволява да управлявате бизнеса и дейността си с пълно спокойствие!

Assurer
Динамична програма за поддръжка

 

 

Assurer
"Най-точният" начин за измерване на износването

 

Assurer
Управление, адаптирано за справяне с неочаквани повреди

ДИСТАНЦИОННИ АКТУАЛИЗАЦИИ ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯТА НА СЕРВИЗИ

Предварителна диагностика, сервизни корекции и актуализации на автопарка: това решение, включено в офертата PREDICT, ви спестява време и гарантира максимална наличност на вашия автомобил, като избягва ненужните посещения на сервиза.

 

ИНТЕРВАЛИ ЗА СМЯНА НА МАСЛО* 13Л

Нашите интервали за смяна на маслото за двигатели 13L са удължени до 150 000 км или 18 месеца (вместо на всеки 100 000 км или 12 месеца). Това води до по-ниски разходи по договор (труд и части), график за поддръжка, ограничаващ престоя в сервизите, както и до допълнителни икономии на гориво.

* Оптимизиран интервал за смяна на маслото.

 

ПЪТНА ПОМОЩ 24/7

С мрежа от експерти, които ви отговарят на 16 езика, вие получавате лична помощ от координатор, който ще остане ваш единствен контакт по време на цялата операция по поддръжка.

Откъдето и да се обаждате, този координатор ви определя географското местоположение с помощта на бутона 24/7 в кабината на автомобила* и ви информира за пристигането на сервиза на Renault Trucks.

Ремонтите на повредите се извършват от техници, специално обучени за пътни ремонти, които използват специализирани автомобили и диагностични инструменти.

* В зависимост от опциите на камиона.

24-7

 

24-7

ПОМОЩ ПРИ ТЕГЛЕНЕ

Финансовите услуги на Renault Trucks ви предоставят тази всеобхватна, надеждна и лесна за използване асистанс услуга, поддържаща вашето спокойствие и това на шофьора, ако се наложи теглене на буксир.

  • Налична е 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата в цяла Европа.
  • В "разширената" версия се предоставят услуги на водача (транспорт, настаняване, репатриране и др.).
  • Пакетът за помощ при теглене се предлага като опция в рамките на договорите за поддръжка Start & Drive, но е достъпен и за клиенти без тези договори.

За повече информация, се свържете с нас

contact renault trucks
Вашите автомобили са на разположение по всяко време, което ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса си с пълно спокойствие.