Услуги

Гарантирайте наличността на вашите камиони с услуги за максимален пробег

Renault Trucks T on the road

За Renault Trucks, да направите работния си инструмент по-рентабилен означава да оптимизирате планирането на поддръжката и да избегнете повечето непланирани престои. Въпреки това развиващите се технологии и решения правят все по-възможно да се помогне за предвиждането на това, което преди е било непредсказуемо.

Renault Trucks T High service station

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН ЗА ПОДДРЪЖКА

Този план се определя и изпълнява от вашия експерт-координатор въз основа на действителните параметри на вашето превозно средство.

  • Планирането на поддръжката и консолидирането на операциите по поддръжката имат за цел да сведат до минимум времето за престой.
  • Първоначалните характеристики на вашия автомобил се запазват, а стойността му при препродажба се увеличава чрез използване на надеждни и здрави оригинални части с удължена международна гаранция от 2 години.

ПЛАНИРАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, КАТО ПРЕВЪРНЕТЕ ПОДДРЪЖКАТА В СВОЙ ПРИОРИТЕТ

С плана за поддръжка, който следи за износването на компонентите и ранните предупреждения за възможни повреди, Renault Trucks увеличава максимално времето за работа и потенциала на вашия автомобил. PREDICT ви позволява да управлявате бизнеса и дейността си с пълно спокойствие!

Assurer
Динамична програма за поддръжка

 

 

Assurer
"Най-точният" начин за измерване на износването

 

Assurer
Управление, адаптирано за справяне с неочаквани повреди

ДИСТАНЦИОННИ АКТУАЛИЗАЦИИ ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА ПОСЕЩЕНИЯТА НА СЕРВИЗИ

Предварителна диагностика, сервизни корекции и актуализации на автопарка: това решение, включено в офертата PREDICT, ви спестява време и гарантира максимална наличност на вашия автомобил, като избягва ненужните посещения на сервиза.

 

Удължете ODI с двигатели ODI* DE13 до 150 000 км

Нашите интервали за смяна на маслото за двигатели DE13* (Опция) са удължени до 150 000 км или (вместо на всеки 100 000 км или 12 месеца). Това води до по-ниски разходи по договор (труд и части), график за поддръжка, ограничаващ престоя в сервизите, както и до допълнителни икономии на гориво.

* Оптимизиран интервал за смяна на маслото.

 

ПЪТНА ПОМОЩ 24/7

С мрежа от експерти, които ви отговарят на 16 езика, вие получавате лична помощ от координатор, който ще остане ваш единствен контакт по време на цялата операция по поддръжка.

Откъдето и да се обаждате, този координатор ви определя географското местоположение с помощта на бутона 24/7 в кабината на автомобила* и ви информира за пристигането на сервиза на Renault Trucks.

Ремонтите на повредите се извършват от техници, специално обучени за пътни ремонти, които използват специализирани автомобили и диагностични инструменти.

* В зависимост от опциите на камиона.

24-7

 

24-7

РЕПАТРИРАНЕ

Финансовите услуги на Renault Trucks ви предоставят тази всеобхватна, надеждна и лесна за използване асистанс услуга, поддържаща вашето спокойствие и това на шофьора, ако се наложи теглене на буксир.

  • Налична е 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата в цяла Европа.
  • В "разширената" версия се предоставят услуги на водача (транспорт, настаняване, репатриране и др.).
  • Пакетът за помощ при теглене се предлага като опция в рамките на договорите за поддръжка Start & Drive, но е достъпен и за клиенти без тези договори.

За повече информация, се свържете с нас

contact renault trucks
Вашите автомобили са винаги готови за работа, което ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса си с пълно спокойствие.
Set canonical URL
Off