Транспортни решения

Кой лекотоварен автомобил трябва да изберат професионалистите в строителния бранш?

3min
master contruction

Renault Trucks предлага гамите Renault Trucks Master и Renault Trucks Trafic, които ви позволяват да намерите идеалния за вас лекотоварен автомобил. Предлагат се 11 различни модела и повече от 300 конфигурации! Експертният опит на Renault Trucks дава възможност за индивидуално изживяване.

Леки търговски превозни средства за приложения в строителството: приоритет за пространството

Независимо дали сте дърводелец, дърводелец или електротехник, вашият автомобил е мобилна работилница и трябва да можете да транспортирате инструментите на вашата професия и да създадете мобилен офис на място в помещенията на вашия клиент. Нашата гъвкава гама означава, че можете да избирате между осем варианта за дължина и пет варианта за височина, които се предлагат за лекотоварен автомобил Renault Trucks Master или Renault Trucks Trafic с дневна кабина или кабина за екипажа. Това осигурява до 22 кубични метра полезен товар.

За да се улесни транспортирането на дълги товари, Renault Trucks Trafic се предлага и с люк под седалката, който осигурява вътрешна дължина на товарния отсек до 4,15 метра. Предлагат се и вътрешни решетки на покрива, за да се оптимизира пространството за съхранение. Можете да се изправите в товарното отделение на всички микробуси Renault Trucks Master и дори на Renault Trucks Trafic, ако изберете версията с висок покрив (H2). Renault Trucks Trafic може да бъде адаптирано към вашето приложение! Настройте интериора му според дейността си: седалка тип пейка с отделения за съхранение и вътрешен багажник със стълба, така че да има място за всичко.

Вътрешното товарно пространство може да бъде изцяло облицовано с дървени плоскости, което осигурява елегантни и миещи се повърхности, а стените и преградите са проектирани за оптимални възможности за товарене. В задната част е наличен 12-волтов контакт, както и LED осветление, което улеснява и прави работата ви по-безопасна.

По същия начин, ако дейността ви е свързана с транспортирането на няколко души, Renault Trucks Master и Renault Trucks Trafic се предлагат с кабина за екипажа, в която могат да се настанят до шест души в Trafic и до седем в Master.

Лекотоварен автомобил за професионалисти от строителния бранш: лесен достъп за шофиране в градски условия

Когато шофирате в градски райони, трябва да можете да шофирате и паркирате лесно в града. Renault Trucks Trafic е идеален за вас; с височината си H1 от по-малко от 2 метра той може да има достъп до подземни паркинги. Дължината му от 5 метра го прави лесен за паркиране на голям брой места.

Renault Trucks Trafic leaving an underground parking lot

Лекотоварни автомобили за приложение в строителството: приоритет на управлението и управляемостта

Ако сте зидар или дърводелец, може да ви се наложи да пътувате извън града, по труднодостъпни пътища или до труднодостъпни обекти, като понякога пренасяте тежки товари. Нуждаете се от лекотоварен автомобил с оптимален полезен товар и управляемост. Наличните версии на панелен ван със задвижване на задните колела и на шаси-кабина ще отговорят на вашите изисквания.

Renault Trucks Master се предлага във версии със задвижване на предните колела и със задвижване на задните колела:

  • Версията с предно задвижване осигурява удоволствие от шофирането и горивна ефективност

  • Версията със задвижване на задните колела ви осигурява по-голям товарен капацитет

  • Версията с двойно задвижване на задните колела осигурява най-добро управление по труден терен

С Renault Trucks Master можете да шофирате на място с до 1200 килограма полезен товар.

Нашият приоритет: да сме на ваше разположение

salesman and customer shaking hands in front of Renault Trucks Trafic

 

Експертите на Renault Trucks са запознати с вашите приложения и ограничения. Те ще ви предложат услуги, които са адаптирани с оглед на професионалистите. Нашите договори за обслужване отчитат вашите изисквания, като ви позволяват да се съсредоточите върху дейността си.

Експертизата на Renault Trucks предлага и 2-годишна гаранция за части и труд. Открийте нашите финансови и застрахователни решения с Renault Trucks Financial Services. Универсална формула за работа с пълно спокойствие: персонализирани, гъвкави решения, фиксирани месечни такси, договор за обслужване и финансиране, адаптирани към вашия автомобил. Съдействие 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата означава, че никога няма да се налага да прекъсвате дейността си. Една от силните страни на Renault Trucks е солидната ни мрежа от 1400 сервизни точки в цяла Европа. Предлагаме удължено работно време, за да се приспособим към вашата дейност, и наличност на резервни части от 96%. Възползвайте се от нашите експерти, където и да се намирате, с бързо и ефективно обслужване.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да конфигурираме идеалния за вас лекотоварен автомобил.

Свържете се с нас

Съгласен съм, че при изпращането на този формуляр Renault Trucks ще съхранява и пази личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо за оценка на предоставената информация и за да може да се свърже с мен отново по тази конкретна тема.
Съгласен съм да получавам новини и информация за продуктите и събитията на Renault Trucks. Ще мога да спра тези съобщения във всеки имейл, който получавам.
Set canonical URL
Off