Отчет

ДИЗАЙН

A designer working on a concept truck design

ДИЗАЙНЪТ В ПОЛЗА НА ИКОНОМИЯТА НА ГОРИВО

Renault Trucks споделя своята визия за авангарден дизайн и прави достъпно най-доброто от последните технилогични иновации за своите клиенти.

По време на Международното автомобилно изложение в Хановер през 2012 г., Renault Trucks представи изследване за индустриален дизайн за камион за превози на дълги разстояния, изцяло ориентиран към икономия на гориво. Висококачествени материали, съвършена аеродинамика и технологични нововъведения са комбинирани в този тежкотоварен автомобил с цел да осигури на производителя дългосрочни насоки за изследвания за икономия на гориво.

„Работата по CX/03 е изследване на промишления дизайн, а не само изследване на стила” предупреждава Ерве Бертран, директор отдел дизайн в Renault Trucks. Този камион е напълно в съответствие с предишните изследвания, проведени от производителя в тази област, като например Optifuel Lab.. „Нашата цел да осигурим квинтесенцията на Renault Trucks в сферата на икономията на гориво” продължава Hervé Bertrand „и да осигурим ориентир в дългосрочен план за бъдещи изследвания”. Ето защо всеки елемент в автомобила има точно определена функция, която се определя главно от аеродинамиката и ефективността.

СТИЛЪТ НА RENAULT TRUCKS

е свързан с интегрирането на изискванията на бъдещите потребители от самото начало на процеса на проектиране.

Семпли линии, динамични форми, мощ и персоналност на камиона: дизайнът на всеки модел на Renault Trucks е с индивидуална визия. Изключителният дизайн е в основата на успеха на Renault Trucks на 5 континента.

 

ТВОРЧЕСТВОТО В ДИЗАЙНА ОТРАЗЯВА БЪДЕЩЕТО И ПРЕДПОЧИТАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ

Създаването на камиони на бъдещето е комплексна задача, която изисква тясно сътрудничество на дизайнери, инженери и производство. Стотици модели и скици на дизайнерите на Renault Trucks са предмет на селекция, което открива възможност и за нови концепции.

Не е само въпрос на създаване на футористични линии, но също така и прецизно определяне на детайлите на интериора и екстериора и всички други елементи чрез интегриране на техническа архитектура и иновации, които допринасят за бъдещия модел.

Renault Trucks Design

 

 

 

ЛОГОТО НА RENAULT TRUCKS

Renault Trucks Logo on a concept truck

Като силен аспект на имиджа, дизайнът е решаващ елемент от идентичността на камионите Renault. 

Логото на Renault Trucks във форма на диамант, еталон за качество и синоним на френската креативност по целия свят, е тясно свързано с ценностите на нашата компания. 

 

Renault Trucks Radiance concept truck

СИЯЙНОСТ

Възползвайки се от културното наследство на марката и трите й основни ценности: иновации, ефективност и грижа, отделите по маркетинг и продукти на Renault Trucks са проектирали идеалния камион.

Renault Trucks Hybris concept truck

HYBRYS

Renault Trucks представя Hybrys: иновативен, градски, хибриден концептуален автомобил 

Със своя футуристичен дизайн Hybrys е израз на визията на Renault Trucks за бъдещия градски транспорт. Това също е прогресивна стъпка към включването на хибридни технологии в своите продукти, които вече са на пазара, предлагайки алтернативни решения на дизела. 

В своята продуктова гама, Renault Trucks предлага уникална гама двигатели и алтернативни енергийни решения: биодизел, природен газ, дизел/електрически бимодални и изцяло електрически.

Set canonical URL
Off