Транспортни решения

Камиони за поддръжка на канализационни системи, за по-голяма рентабилност

Дистрибуция

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

За всички работи по канализационната система ви трябват здрави и мощни превозни средства с оптимизирано собствено тегло, за да се улесни монитрането на специализирана надстойка за операции по поддръжка на канализациионната система. Renault Trucks ви насочва при избора, а също така разполага със специализирани услуги за управление на вашия автопарк при оптимални условия.

Камиони цистерни за вода с високо налягане: адаптирайте надстройката на вашия камион

Подземните канализационни инсталации изискват превозните средства да са с оптимизирано собствено тегло и да имат достатъчно мощност и въртящ момент, за да задвижват необходимото оборудване и помпи. Моделът Renault Trucks Гама C е автомобил, разработен върху здраво шаси, с полезен товар до 22,8 тона.

кг Това е собственото тегло на Renault Trucks Гама C, 8x4, което го прави най-лекия на пазара.

С максимална мощност от 460 к.с. двигателят DTI 11 ще ви позволи да управлявате дори най-взискателното оборудване чрез извеждане на мощността от двигателя или скоростната кутия в зависимост от конфигурацията на автомобила. Неговият работен диапазон предлага максимален въртящ момент на стойност с 20 % по-висока от пазарния му еквивалент.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks работи в тясно сътрудничество с производителите на надстройки и оборудва автомобилите си, за да отговори на техните нужди. Надвесът на шасито може да се конфигурира и на дължини от по 50 мм, за да се избегне ненужното рязане на гредите на рамата. В портал на производители на надстройки е налична подробна информация и чертежи на шасита. За вас това означава повече възможности за надстройки и възможност за намаляване на сроковете за доставка.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Организирайте задачите и наблюдавайте в реално време своите камиони

За да използвате максимално ефективно вашите автомобили, Renault Trucks разработи Optifleet - интелигентно решение за управление на автопарка. Тази система ви позволява да планирате маршрутите си и да визуализирате автомобилите си в реално време. Ако в графика ви възникне непредвидено събитие или промяна, можете бързо да пренасочите шофьорите към друга работа. Можете също така да подавате информация относно разхода на гориво, начините на шофиране или др. Цялата тази точна и обективна информация може да повиши осведомеността относно разхода на гориво и да послужи като основа за ефективно обучение на водачите. Курсовете за обучение Optifuel се провеждат от експерти на Renault Trucks, които ще предадат на вашите шофьори правилното поведение и навици, за да им помогнат да намалят разхода на гориво.

Optifleet също така интегрира данни от трети страни, така че вашите доставчици на услуги могат например да наблюдават вашия автопарк на собствен портал.

Optifleet е истински съюзник, когато става въпрос за рентабилност и прецизно управление.

Предвиждане на разходите за поддръжка

Поддръжката на камион за отпушване и изпомпване на канали е изключително специфична. Благодарение на персонализираните си планове за поддръжка Renault Trucks поема всички дейности по поддръжка и административно обслужване на вашите превозни средства в съответствие с ежедневната им употреба. Това означава, че можете да се съсредоточите изцяло върху основната си дейност, без да се налага да се притеснявате от повреди. Извършването на поддръжката в нашата сервизна мрежа означава също така да се възползвате максимално от ноу-хауто и високите стандарти на нашите екипи - това гарантира, че вашите камиони за комунални услуги ще запазят първоначалните си нива на ефективност.

Едновременно с това Renault Trucks предлага нова услуга за прогнозна поддръжка: Predict - за да избегнете повреди и потенциални непредвидени престои. Данните за вашите камиони се записват в специална цифрова платформа, която следи отблизо износването въз основа на действителната експлоатация. Ако даден компонент трябва да бъде сменен, вашият консултант ще се свърже с вас, преди да се повреди, за да насрочи интервенция във време, което възпрепятства дейността ви възможно най-малко. Благодарение на Predict можете да се възползвате от максимален пробег.

Намалете разходите си за поддръжка

Камионите за почистване на канали могат да бъдат скъпи при закупуване и изискват много поддръжка. За да ограничите разходите за поддръжка, Renault Trucks предлага да използвате услугата eXchange. Тази програма се състои в обновяване, а не в подмяна. Когато дадена част от камион е дефектна, ние я разглобяваме и обновяваме. Преди да бъде пусната отново в експлоатация, новата част се тества и се одобрява само ако отговаря на същите изисквания, както при новите части. Всички компоненти, обновени от стандартната фабрика eXchange, се ползват с двугодишна гаранция за монтирани части, включително труд. Това означава, че можете да спестите от поддръжката на автомобила, без да губите от качеството, като същевременно благоприятствате рециклирането и устойчивото развитие.

Изберете най-добрия вариант за финансиране на канализационните си дейности

Камионите цистерни за вода под налягане изискват големи инвестиции. Нашите консултанти са напълно наясно с всички ваши ограничения и обхвата на дейността ви, което означава, че могат да ви предложат решения за вашите нужди.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите персонализирана информация.

Set canonical URL
Off