Транспортни решения

Транспорт на дървесина в горите и по пътищата с еднаква ефективност

Дистрибуция

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Транспортът на дървесина изисква автомобил, който може да се движи спокойно както по неравен терен в гората, така и по открит път. Камионите за превоз на дървен материал и услугите, предлагани от Renault Trucks, са наистина здрави и ефективни. Нашите консултанти могат да ви насочат при избора на най-подходящите варианти за вашата дейност.

Изберете здрав камион за дървен материал, за да осигурите по-високи нива на производителност и безопасност

Товаренето на дървен материал в гората и транспортирането му е деликатна операция, която понякога се извършва в изпитателни условия. Достъпът до зоната за товарене може да е труден, тъй като пътищата или пътеките са тесни и в лошо състояние. Транспортираните товари често са много тежки и тромави. Издръжливостта е ключово качество за вашите камиони. При офроуд в зоната за товарене всички технически характеристики на вашия автомобил ще бъдат изключително полезни.

Renault Trucks Гама K XTREM 6x4 влекач е с товароподемност до 34 т и до 120 т брутно тегло на композицията (GCW). Той е специално проектиран за ситуации с висока интензивност.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Високият просвет на Renault Trucks Гама K (до 33 см) и ъгълът на заход 32°, както и по-малката му кабина улесняват шофирането в гората.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Позицията на водача в кабината е идеална, за да се осигури отлична видимост около автомобила. Налични са и няколко помощни средства за шофиране, като например бутон за ръчно подаване на газ, който може да бъде много полезен, за да се избегне олюляването при шофиране по неравен терен. При стръмни пътища с пълен товар, моторната спирачка Optibrake е най-добрата на пазара и ще бъде много полезна. Тя ще повиши ефективността и безопасността както на товара на камиона,така и на вашите шофьори.

Crane placing loggs on a trailer

Товароподемността на задния мост може да достигне до 32 тона, така че можете да инсталирате необходимия ви кран, а шасито е готово за монтаж на кран. То разполага с всички необходими връзки за управление на крана (превключватели и екран), плочи за поддържане на крана (от 20 до 40 тона/метър) и има няколко свободни места за инсталиране на стойки.

Renault Trucks Гама K в действие в Камерун

Намалете разходите си за поддръжка

Условията, при които се извършва превозът на дървен материал, могат да бъдат особено трудни за вашите превозни средства, по-специално по отношение на спирачките и окачването. Качеството, гарантирано от оригиналните части на Renault Trucks, осигурява висока производителност и издръжливост. По този начин вашият работен инструмент ще бъде на разположение по-дълго време.

Когато дадена част се нуждае от подмяна, Renault Trucks предлага нови оригинални части Renault Trucks, но също така има и алтернативно решение: стандартната услуга за подмяна. Като част от тази програма оригиналните части се обновяват и тестват в специална фабрика, преди да бъдат пуснати отново на пазара. Те предлагат същото ниво на производителност и същите характеристики като новите и имат двугодишна гаранция (части и труд). Като използвате рециклирани части, можете да намалите бюджета си за поддръжка и да допринесете за кръговата икономика и за принципа на устойчивото развитие.

Освен това, за да се предвиди по-добре поддръжката и да се сведе до минимум престоят на автомобила, Renault Trucks предлага и персонализирани планове за поддръжка, създадени в партньорство с вас в съответствие с вашите транспортни нужди за дърводобив. Така вашият бюджет може да бъде планиран, контролиран и разпределен поетапно през целия период на договора, който сте избрали. Това също така означава, че можете да запазите превозните си средства за по-дълго време благодарение на редовната и висококачествена поддръжка, предоставяна от марката. За да увеличите наличността на превозните средства, можете да се възползвате и от мобилните сервизи, създадени от Renault Trucks, в които техниците идват на място, директно на работното ви място, за да проверят вашите превозни средства.

Финансиране на камиони за дърводобив

Вашият търговски представител е готов да ви помогне в етапите на финансиране и застраховане. Като професионалист в сектора, той е наясно с многото ограничения, свързани с транспорта на дървесина, и може да адаптира клаузите на договора ви в зависимост от вашата дейност и нужди. Те могат например да разпределят финансирането на превозното средство в зависимост от времето, необходимо за изработване на надстройката, или да определят продължителността на договора на базата на времето, а не на пробега - тъй като последният обикновено е доста малък и не е особено представителен за камионите за дърводобив. Всички тези решения ще ви помогнат да запазите кредитния си капацитет и паричния си поток.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите съвет и индивидуално предложение.

Друго съдържание, което може би ви интересува

RENAULT TRUCKS ГАМА T - ШОТЛАНДИЯ - EM&T RAPSON

Set canonical URL
Off