Транспортни решения

Ефективно транспортиране на стоки по всички видове пътища

Строителство

5min
Renault Trucks C

Независимо дали става дума за зърнени храни, течни или насипни товари, превозът на стоки изисква универсален камион, който може да се движи по всякакви пътища и при всякакви метеорологични условия. Това е нещо, за което можем да ви помогнем благодарение на нашите добре адаптирани продукти и услуги.

Превоз на стоки: здрав, но удобен камион

При транспортирането на стоки товаренето често се извършва на труднодостъпни места, върху нестабилна почва, а понякога и в доста опасни условия. В стремежа си да осигури максимална безопасност и плавна мощност на двигателя, Renault Trucks Гама  C има усилено шаси и двигатели с мощност от 380 до 520 к.с., като максималният въртящ момент е наличен дори на ниски предавки - започва от 900 об/мин.

Renault Trucks C

Ако теренът е нестабилен, автоматичната скоростна кутия Optidriver разполага с режим за движение извън пътя, който помага да се адаптира смяната на предавките при трудни условия.

За да се избегнат всякакви повреди, стандартно Renault Trucks Гама C включва броня със стоманени ъгли и защитни решетки за фаровете. При по-честа употреба извън пътя може дори да монтирате броня от 100% стомана.

° Това е ъгълът на заход чрез 100% стоманената броня на Renault Trucks Гама C.

Поради това камионите могат да се движат безпрепятствено по всякакви терени. Освен това шасито може да бъде усилено на няколко нива по протежение на носачите, за да се гарантира механичната устойчивост на рамата.

Renault Trucks C

След като излезе на пътя, моделът Renault Trucks Гама C разполага с всички предимства на камион за дълги разстояния. Неговата трапецовидна форма подобрява аеродинамиката благодарение на предното стъкло, наклонено под ъгъл 12°. Поради това разходът на гориво е по-нисък.

Renault Trucks Гама K също може да отговори на вашите транспортни изисквания - независимо дали стоките са в насипно състояние или не. Проектиран за тежки строителни дейности, той ще се адаптира към вашите ограничения благодарение на мощния си двигател и големия си товарен капацитет.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Осигурете комфорт и безопасност на водачите си

Проектиран на базата на камион за дълги разстояния, Renault Trucks Гама C предлага целия комфорт и безопасност, които можете да очаквате от този тип превозни средства. Достъпът до кабината е улеснен благодарение на вратите, които се отварят под ъгъл 85°, и на подравнените широки стъпала с противоплъзгащо покритие. Допълнителното странично стъпало с дръжка на покрива позволява на водача лесно и безопасно да проверява товара на камиона.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

Кабината предлага видимост и простор с ширина над 2.43 м, с едно или две легла. Всички контроли са съсредоточени около волана, така че на водача никога не се налага да вдига поглед от пътя. За собствената си безопасност и тази на товара, който превозват, водачите могат да разчитат на няколко помощни средства при шофиране - като помощ при потегляне по наклон, електронен контрол на стабилността и автоматично аварийно спиране.

Увеличаване на максималния пробег на автомобила

В подкрепа на вашата транспортна дейност Renault Trucks предлага няколко решения за намаляване на разходите за поддръжка. Когато се налага да смените някоя от частите на автомобила, можете например да решите да използвате стандартни части eXchange. Вместо да заменяте частта с нова, Renault Trucks разполага със система за повторно използване на стари части. Те се обновяват в нашия специализиран завод, следват протокол за възстановяване и преминават през строги тестове, преди да бъдат пуснати отново на пазара. Нашите реновирани части предлагат същото ниво на производителност като новите и се ползват с 2-годишна гаранция за монтирани части. Освен това те са по-евтини от новите части.

Можете също така да планирате разходите за поддръжка на вашите автомобили, като изберете договор за поддръжка. Въз основа на индивидуален план за поддръжка, продължителността на договора може да варира от 2 до 7 години и да варира до 155 350 км годишно. Той се адаптира към вашата дейност и автомобили въз основа на техния модел и употреба.

За да отидете още по-далеч, Renault Trucks предлага иновативна услуга за предотвратяване на повреди. Predict съчетава най-доброто от технологичните и човешките ресурси. Данните за вашите превозни средства се въвеждат в специална цифрова платформа, която ще определи какви дейности по поддръжката трябва да се извършат въз основа на използването. Ако е необходима интервенция или дадена част е износена, вашият консултант ще се свърже с вас, за да насрочи среща, преди превозното средство да се повреди. Следователно можете да избирате кога да закарате автомобила си в сервиза, така че това да има възможно най-малък ефект върху дейността ви.

Транспорт на стоки: намалете разхода на гориво

Проектиран да осигурява оптимална скорост при възможно най-малък разход на гориво, Renault Trucks Гама C е оборудван с автоматична скоростна кутия Optidriver, която допринася за намаляване на разхода, благодарение на режима за икономия на гориво. С Optifleet, интелигентното решение за управление на автопарка от Renault Trucks, можете да стигнете още по-далеч в намаляването на разхода. Приложението се използва за събиране на конкретни данни за потреблението на всяко превозно средство и за начина, по който то се използва от водачите. Можете например да извикате "предупреждения за гориво" в случаи на прекомерен разход, можете да прегледате данните за разхода в режим на готовност и да видите колко пъти е натиснат педалът на спирачката. Чрез позиционирането на автомобилите на картата можете също така да планирате превзите, така че те да са възможно най-ефективни. Ако маршрутът или поръчката бъдат променени, можете да изпратите съобщение директно на шофьора и да планирате нов маршрут с ясен преглед на местоположението на всички ваши превозни средства.

Финансирайте лесно превозните си средства за превоз на стоки

Превозът на стоки изисква максимална рентабилност. Предложенията за финансиране от Renault Trucks, се адаптират към вашите нужди и ограничения. Независимо дали избирате финансов лизинг, покупка на изплащане или наем, вашият консултант може да ви помогне да запазите паричния поток и да оптимизирате кредитния си капацитет.

Не се колебайте да се свържете с нас за индивидуална оферта, съобразена с вашите нужди.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

качете най-добрата снимка на вашия камион. Можете да изберете формат .jpg или .png
С изпращането на този формуляр, се съгласявам, Renault Trucks да съхранява личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо с цел обработка и изпращане на отговор на моето запитване. Моите данни могат да бъдат предадени и на партньори на Renault Trucks, които да обработват моето запитване.
Съгласен съм да получавам новини и информация за продуктите и събитията на Renault Trucks. Ще мога да спра тези съобщения във всеки имейл, който получавам.
Set canonical URL
Off