Отчет

Как да финансирате покупката на електрически камион?

Електромобилност

4min
Renault Trucks E-Tech range

Колко струва покупката на електрическия камион? Не е ли скъп? Renault Trucks отговаря на всички ваши въпроси за реалните разходи за експлоатация на електрически камион.

 

Как да купя и финансирам покупката на електрическия си автомобил?

 камион (камион + акумулатори)
Купете го и го притежавайте Вземете го на лизинг и го използвайте
Със стандартна вноска С финансов лизинг можете да притежавате камиона в края на договора или да го върнете С оперативен лизинг можете да върнете камиона в края на договора

 

#SWITCHTOELECTRIC

Знаем, че една от пречките пред нашите клиенти да преминат към електрическо задвижване е цената на камиона и въздействието върху цялостния им бизнес модел. Разбираме, че трябва да ги подкрепим с финансови решения, адаптирани към техните нужди. За да даде възможност на клиентите си да осъществят лесно своя преход към енергопотребление, Renault Trucks Financial Services предлага редица възможности за финансиране, като е важно те да бъдат обсъдени още в началото на процеса на покупка. Финансовите решения могат да варират в различните държави в зависимост от местните регулации и разпоредби. Въпреки това има основно три налични оферти в зависимост от конкретните нужди и употреба на клиента:

  • Стандартен кредит на вноски: клиентът е собственик на електрическия камион в края на периода на договора.
  • Финансов лизинг: клиентът решава да вземе на лизинг своето електрическо превозно средство и в края на периода на договора може да избере да върне превозното средство или да го закупи срещу заплащане на остатъчната му стойност.
  • Оперативен лизинг: клиентът решава да вземе на лизинг своето електрическо превозно средство и в края на периода на договора просто го връща.

Разходите за електрическо превозно средство трябва да се разглеждат като цяло, тъй като трябва да се вземат предвид общите разходи за притежание, а не разходите за покупка. Експлоатацията на електромобила е изключително икономична: той не изисква много операции по поддръжка, а разходите за потребление на гориво са много ниски. В много страни има и държавни субсидии или данъчни облекчения, като например допълнителна амортизация, които трябва да се вземат предвид.

Renault Trucks Master E-Tech
Set canonical URL
Off