Отчет

Как да финансирате покупката на електрически камион?

#JoinTheGoodMove

Електромобилност

4min
Renault Trucks E-Tech range

Колко струва покупката на електрическия камион? Не е ли скъп? Renault Trucks отговаря на всички ваши въпроси за реалните разходи за експлоатация на електрически камион.

 

Как да купя и финансирам покупката на електрическия си автомобил?

 камион (камион + акумулатори)
Купете го и го притежавайте Вземете го на лизинг и го използвайте
Със стандартна вноска С финансов лизинг можете да притежавате камиона в края на договора или да го върнете С оперативен лизинг можете да върнете камиона в края на договора

 

#SWITCHTOELECTRIC

Знаем, че една от пречките пред нашите клиенти да преминат към електрическо задвижване е цената на камиона и въздействието върху цялостния им бизнес модел. Разбираме, че трябва да ги подкрепим с финансови решения, адаптирани към техните нужди. За да даде възможност на клиентите си да осъществят лесно своя преход към енергопотребление, Renault Trucks Financial Services предлага редица възможности за финансиране, като е важно те да бъдат обсъдени още в началото на процеса на покупка. Финансовите решения могат да варират в различните държави в зависимост от местните регулации и разпоредби. Въпреки това има основно три налични оферти в зависимост от конкретните нужди и употреба на клиента:

  • Стандартен кредит на вноски: клиентът е собственик на електрическия камион в края на периода на договора.
  • Финансов лизинг: клиентът решава да вземе на лизинг своето електрическо превозно средство и в края на периода на договора може да избере да върне превозното средство или да го закупи срещу заплащане на остатъчната му стойност.
  • Оперативен лизинг: клиентът решава да вземе на лизинг своето електрическо превозно средство и в края на периода на договора просто го връща.

Разходите за електрическо превозно средство трябва да се разглеждат като цяло, тъй като трябва да се вземат предвид общите разходи за притежание, а не разходите за покупка. Експлоатацията на електромобила е изключително икономична: той не изисква много операции по поддръжка, а разходите за потребление на гориво са много ниски. В много страни има и държавни субсидии или данъчни облекчения, като например допълнителна амортизация, които трябва да се вземат предвид.

Renault Trucks Master E-Tech

Свържете се с нашите финансови консултанти

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off