Услуги

Оптимизиране на разходите за притежание на камиона

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

СЕРВИЗНИ ДОГОВОРИ START & DRIVE

С помощта на персонализираните договори за поддръжка, Renault Trucks е с вас през целия експлоатационен живот на вашия автомобил, като ви гарантира, че можете да разчитате на максимална наличност на вашия работен инструмент във времето. Всеки договор, валиден от 1 до 7 години и до 250 000 км годишно, съобразен с изискванията на вашия автомобил според всеки модел и сфера на дейност. Налични са седем вида договори, които отговарят на всяка нужда.

 

Service contract BG

 

ОПЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ВАШИЯ ДОГОВОР

Всички договори Start & Drive се предлагат с допълнителни услуги по избор на клиента:

  • доливане на масло и антифриз
  • обучение на водача
  • сходимост на окачването
  • Predict
  • репатриране

Свържете се с вашия оторизиран сервиз на Renault Trucks за конкретна оферта.

РЕПАТРИРАНЕ

Сервизните договори от Renault Trucks осигуряват цялостна, надеждна и лесна за използване помощ, за да запазят вашето спокойствие и това на вашите шофьори в случай на повреда или теглене.

  • Екипът в България е със следното работно време: понеделник - петък 09.00 - 22.00 ч., събота и неделя 09.00 - 16.00 ч. 
  • Директна връзка с Renault Trucks 24/7 извън горепосоченото работно време: +3292556690

РАЗШИРЕНА ПОМОЩ ПРИ ТЕГЛЕНЕ В своята "разширена" версия гаранцията за помощ при теглене покрива всички услуги на водача, като транспорт, настаняване или репатриране.  

РЕШЕНИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ: ЦЯЛОСТНО И КОНКУРЕНТНО РЕШЕНИЕ

Renault Trucks Financial Services предлага няколко решения за финансиране на превозни средства.

Например, предлагаме специализирана опция за финансов лизинг "всичко в едно", която ви дава пълен контрол върху вашите общи разходи за притежание без неприятни изненади. Нашите консултанти са на разположение, за да ви помогнат да изберете най-подходящото решение за вас. 

КРЕДИТ: СОБСТВЕНОСТ НА КЛИЕНТА ОТ ДЕН 1 Вашите плащания по кредита, разпределени в период, уговорен от страните, се отчитат счетоводно във финансовите документи на вашата компания.

ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ: СВОБОДАТА ДА КУПУВАШ Продажната цена с ДДС се покрива изцяло от финансирането. След последното плащане можете да станете собственик на превозното средство.

ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ: МАКСИМАЛНА ГЪВКАВОСТ Сумата на наема зависи от това колко дълго ще се експлоатира превозното средство (според вашите нужди). Връщате превозното средство в края на наемния период, след като сте изминали договорения пробег.

ЗАСТРАХОВКИ ОТ RENAULT TRUCKS FINANCIAL SERVICES  

ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ Правно задължение е да имате тази застраховка, за да предпазите другите от щети, които може да причините. Защото инциденти се случват. Но когато се случат, застраховката „Гражданска отговорност“ ви защитава срещу искове от други лица. 

ЗАСТРАХОВКА КАСКО:  БЪДЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ  Покрива щети по превозното средство при произшествия, удари, кражба или опит за кражба, пожар, повреда с или без трети страни.

Set canonical URL
Off