Транспортни решения

Оборудване за комунални услуги: Камиони, които отговарят на всички ваши нужди

Дистрибуция

4min
Renault Trucks D Bin collection

Като община сте длъжни да управлявате събирането на отпадъци, поддръжката на пътищата и работата на канализационната система. Във всяка една от тези области Renault Trucks е насреща, за да ви подкрепи със своите перфектно пригодени превозни средства и свързаните с тях услуги, които ще направят ежедневието ви много по-лесно.

Управлявайте дейностите по сметосъбиране благодарение на ефективни инструменти

За да ви помогне да адаптирате най-добре инструментите си към нуждите за събиране на отпадъци, Renault Trucks предлага избор от пет превозни средства, вариращи от 3,3 до 32 тона, с много различни конфигурации и надстройки в зависимост от вашите специфични изисквания. Може да искате да изберете автопарк от камиони с конвенционални двигатели или може да предпочетете алтернативни енергийни варианти. От много години Renault Trucks разработва 26-тонни камиони за събиране на отпадъци, които работят с природен газ, а отскоро и камиони, които са изцяло електрически и по този начин са с нулеви емисии. Нашите камиони са проектирани така, че служителите ви да могат да работят безопасно, в оптимални и комфортни условия.

Renault Trucks D
Renault Trucks D

 

Тъй като въпросът за разходите е от съществено значение, ние разполагаме с инструменти, които да ви помогнат да ограничите оперативните разходи на камионите си - благодарение на финансови решения, които са напълно подходящи за дейностите по събиране на отпадъци. Освен това предлагаме решение за управление на автопарка, курсове за обучение по ефективно шофиране, персонализирани планове за поддръжка и много други услуги. Заедно с известното и обхващащо цялата мрежа ноу-хау на Renault Trucks.

Безопасна работа по пътищата в града благодарение на добре адаптирано оборудване

Пътните работи могат да бъдат под различни форми, но винаги имат за общ знаменател безопасността. Независимо дали търсите влекач, почистваща машина или снегорин, нашите превозни средства Renault разполагат с много различни приспособления, които да отговарят на вашите нужди - гарантирайки безопасността както на вашите служители, така и на другите хора.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с производители на надстройки Renault Trucks успя да разработи специфични автомобили с оборудване, целящо да интегрира всички основни опции, от които може да се нуждаете всеки ден. Ние се грижим да можете лесно да адаптирате всяка надстройка към нашите камиони.

Renault Trucks C
Renault Trucks D

От финансирането до управлението на автопарка, персонализираните планове за поддръжка и използването на оригинални части - Renault Trucks е на разположение на всяка стъпка, за да гарантира издръжливостта на вашия автопарк и да намали оперативните ви разходи.

Рентабилност на работата на вашата канализационна система

Камионите за поддръжка на канализационни системи са сложни и скъпи. Благодарение на подготовката на шасито, които могат да се монтират на оборудване за промиване на канализацията, Renault Trucks ви дава възможност да адаптирате надстройката по ваш избор на най-добра цена и във възможно най-кратки срокове.

Независимо дали управлявате автопарка си директно, или чрез външен доставчик, нашият софтуер за управление на автопарка Optifleet може да ви помогне да контролирате логистичните аспекти на дейността си, да държите под контрол разхода на гориво и да осигурите оптимално използване на автомобилите. Optifleet се използва за управление на превозните средства в реално време и може да изготвя дневни, седмични или месечни отчети в съответствие със зададените от вас критерии (среден разход, начин на шофиране и т.н.).

Renault Trucks може да ви консултира и по отношение на финансирането на превозните средства в съответствие със спецификата на вашата дейност. Ние също така осигуряваме подкрепа през целия експлоатационен цикъл на автомобила, благодарение на персонализирани планове за поддръжка и проактивно управление на поддръжката и износването - а именно благодарение на иновативна услуга за предотвратяване на престои поради повреда. По този начин можете да осигурите максимална наличност на вашите превозни средства, като спомогнете за увеличаване на тяхната дълготрайност - което ще направи инвестицията ви още по-печеливша.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

 

Set canonical URL
Off