Транспортни решения

Хладилен транспорт: ефективна доставка на пресни и замразени продукти

Дистрибуция

Електромобилност

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Транспортирането на пресни или замразени продукти изисква изключително прецизен контрол на температурата, в съответствие с хигиенните изисквания. Renault Trucks отговаря на тези нужди с гамата си хладилни микробуси и камиони и услуги, специално проектирани за хладилен транспорт. Нашите екипи са на разположение да ви подкрепят и съветват, така че можете да оптимизирате рентабилността и да контролирате разходите.

Превозни средства, подходящи за вашите транспортни нужди

Първият начин за осигуряване на по-висока рентабилност на доставката е да използвате хладилен камион, напълно подходящ за вашите нужди. С други думи, трябва да транспортирате възможно най-много продукти, като същевременно поддържате отлична маневреност. Имайки това предвид, Renault Trucks предлага широка гама колесни бази, за да покрие всички дължини на надстройката - независимо дали за хранително-вкусовата промишленост с Renault Trucks Master с платформа кабина, или за доставка на пресни продукти с гама D, предлага най-широкия избор на колесни бази на пазара. Експертите на Renault Trucks ще ви подкрепят при избора ви, така че можете да откриете подходящата за ограниченията на надстройка. 

Закупуването на камион е много по -лесно с Renault Trucks.

Открийте Renault Trucks гама D, D Wide, T и Master

Що се отнася до хладилния транспорт, нашите превозни средства са съвместими с всички видове хладилни агрегати, инсталирани от производителите на надстройки - включително 100% електрически агрегати като Frigoblock (Thermoking) и Eco-Drive. Renault Trucks Гама D е с PTO в задната част на двигателя до 650 Nm, за да задвижва електрически генератори, а двигателят DTi 8 е оборудван за монтаж на електрически генератори Frigoblock Inverter®. Нашите оригинални батерии гарантират отлична работа на хладилния агрегат.

Това означава, че вашият работен инструмент е наличен, когато имате нужда от него, и има високи нива на производителност.

Осигурете ефективни доставки

Благодарение на намалената им ширина и с един от най-добрите радиус на завиване на пазара, нашите превозни средства предлагат много лесна маневреност. Това прави навигацията през тесни или задръстени улици лесен за шофьорите при доставка.

Намалете и предвидете престоя на автомобила

Камионът извън пътя, поради повреда, означава по-малко доставки и следователно загуба на доход. Въз основа на нашия опит и ноу-хау, ние сме в състояние да ви предоставим най-надеждните превозни средства. Нашите договори за поддръжка Start & Drive са на разположение, за да ви подкрепят и гарантират максимална наличност на вашия автомобил, като същевременно се адаптират към вашите специфични транспортни нужди. За да ви помогнем още повече, стартирахме услугата Predict. Тази оферта за поддръжка се основава на централизирана, свързана платформа, която обработва данните, свързани с вашите камиони. Екип на Renault отговаря за проактивната поддръжка на превозното средство и обичайното износване, за да се предотврати потенциално спиране поради повреда.

м Намален радиус на завиване за улесняване на маневрите при Renault Trucks Гама D.

Безопасността на водача

За да се гарантира, че доставките се извършват навреме, безопасността и комфортът на водача са от ключово значение.

  • За да се избегнат инциденти, когато шофьорите влизат или излизат от превозните си средства, нашите камиони са оборудвани с нехлъзгащи се стъпала и триточкови ергономични дръжки.
  • Що се отнася до активната безопасност, има няколко системи за подпомагане на водача и предотвратяване на инциденти - като предупреждения за напускане на пътната лента и автоматично аварийна спирачка.

 

Намалете вашия екологичен отпечатък

Заинтересованите страни във веригата на доставки все повече се стремят да намалят въздействието си върху околната среда. За да улесни енергийния ви преход в областта на хладилния транспорт, Renault Trucks проектира камиона D WIDE CNG, който работи на природен газ. Предлага се като шаси кабина 4х2 с тегло 16 или 19 тона или шаси кабина 6х2 с тегло 26 тона, той е оборудван с автоматична трансмисия Allison, която е идеално пригодена за градска и регионална употреба. Renault Trucks предлага решение, разработено заедно с Carrier, при което хладилният агрегат работи на газ. Последният е свързан към специален багажник с четири бутилки и по този начин може да продължи да работи дори след изключване на превозното средство.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

За своята гама Т Renault Trucks също разви партньорство с Avril - компания, която създаде Oleo100, алтернативно и устойчиво гориво, произведено от френска рапица. Това представлява истинска алтернатива на стандартното гориво, като намалява емисиите на CO 2 с 60% и емисиите на частици с 80%. Освен това е 100% биоразградим.

100% електрически, Гама Z.E. 

Гама Z.E. е особено подходяща за нуждите на хладилен транспорт, като същевременно намалява екологичния отпечатък на вашата дейност. Нашите Renault Trucks Master Z.E. това, че е 100% електрически, означава, че този камион е идеален за изминаване на последните километри и за достъп до зони с ниски емисии (LEZ). Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да обясните вашите нужди и да получите персонализирано предложение.

Научете повече за нашите продукти и услуги

Renault Trucks Гама D

Renault Trucks Гама D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off