Транспортни решения

Безопасен транспорт на материали при по-ниски разходи

Строителство

5min
Renault Trucks C

Като собственик на строителна фирма често ви се налага да работите на неравни площадки и да доставяте обемисти материали на труднодостъпни места. Нуждаете се от здрави превозни средства с голям полезен товар, надстройки, които са добре адаптирани към вашата дейност, и услуги, които намаляват разходите ви за ползване. Renault Trucks предлага всичко това и ви помага да изберете оборудването, което е най-подходящо за вашите нужди.

Транспорт на материали: открийте най-добрите спецификации за вашата дейност

Сферата на строителството се състои от много различни реалности. Renault Trucks предлага решения, подходящи не само за различните видове строителни обекти, но и за различните материали, които се превозват - с няколко възможни модела и комбинации. В зависимост от вашите изисквания за тонаж и мощност можем да ви насочим към четири различни автомобилни бази:

  • Renault Trucks Master 4x2 или 4x4 (от 3,3 до 7,5 т)
  • Renault Trucks D Cab 6,9 ft. 4x2 или 4x4 (от 7,5 т до 16 т)
  • Renault Trucks C Cab 7,55 ft. 6x4 (18 т до 19 т)
  • Renault Trucks C Cab 8,2 ft. 8x2*6 Tridem (32 т до 80 т)
Renault Trucks Master Construction
Renault Trucks D Construction

Renault Trucks Гама C 8x2*6 Tridem е специално разработен за нуждите на транспорта на материали, както и за конфигурация с платформа и кран. Проектиран на базата на шаси 6х4, той е оборудван с допълнителен заден мост, който може да се повдига и спуска и е направляващ елемент, който позволява по-добра маневреност, тъй като намалява радиуса на завиване с 15%.

Автомобилът е по-лесен за управление от 8х4 и има по-голям товарен капацитет от 6х4.

Задвижването с двойна редукция PMR2191, чието тегло е подобно на това с единична редукция, позволява допълнителен полезен товар от 200 kg.

Изберете надстройка, която най-добре подхожда на вашето оборудване за транспорт на материали

За да можете да адаптирате най-добре надстройката или платформата, която отговаря на вашата дейност, Renault Trucks обръща много голямо внимание на сътрудничеството си с производителите на надстройка. Нашите шасита са предварително оборудвани с планки по протежение на шасито, за да се осигури сигурно сглобяване и да се гарантира максимална надеждност. За превозни средства, на които се монтира кран, ние вече сме монтирали монтажни планки, предварително сме окабелявали шасито и кабината и сме освободили известно пространство върху шасито за крака на крана.

Нашият стандартен монтаж включва електронен блок за управление на надстройката (BBM), за да се подсигури работата на крана или стабилизатора. Този блок за управление информира водача за състоянието на всеки елемент от надстройката чрез екран на таблото. Всичко това улеснява работата на и скъсява срока за доставка на надстройката.

Сигурна доставка на материали

Доставката на материали до строителната площадка не е нещо, което трябва да се приема с лека ръка. Строителните площадки често са на неравен терен, кални, труднодостъпни, със склонове, които понякога могат да бъдат доста стръмни. Шофьорите трябва да разполагат със здрави и лесни за управление камиони.

° Това е ъгълът на заход за Renault Trucks Гама C Tridem, който намалява риска от повреди под шасито.

Бронята му е изработена от 100% стомана, а просветът му може да достигне 30,48 см под моста и 43,94 см под резервоара за гориво.

За да се гарантира безопасността в рамките на строителните обекти, водачите могат да разчитат на множество помощни средства за шофиране в моделите Renault Trucks Гама C:

  • автоматична скоростна кутия Optidriver с режим за движение извън пътя за движение на строителната площадка
  • Система Optitrack за подобрена работа на двигателя между 0 и 20 км/ч
  • Бутон за ръчно подаване на газ при необходимост/за трудни терени 
  • Optibrake, най-мощната моторна спирачка на пазара
  • Електрическа и автоматична паркинг спирачка за сигурно натоварване

По време на товарене и разтоварване водачите могат безопасно да наблюдават операциите благодарение на странична степенка и дръжки, разположени на покрива. След като се върнат на пътя, шофьорите могат да се насладят на качеството и комфорта, които се очакват от камион за дълги разстояния, с просторна кабина и достатъчен комфорт. Целта е шофьорите да могат да се справят с всякакви ситуации при възможно най-добри условия.

Намаляване на експлоатационните разходи

За да използвате възможно най-добре шофьорите и автомобилите на вашата компания, Renault Trucks разполага с разработи Optifleet - инструмент за управление на автопарка. Чрез проследяване на картата на вашите камиони и подаването на данни за шофирането можете да организирате превозите си възможно най-ефективно или да ги промените в последния момент, ако е необходимо.

Открийте нашите Optifleet решения

Управлението на непредвидени събития е чудесно, а избягването им е още по-добро! Renault Trucks разработи изцяло новата си сервизна услуга Predict, за да избегне непредвидени повреди и престои. Чрез комбиниране на човешкия опит и цифровите иновации може да се предвиди износването на автомобила и да се предотвратят повредите още преди да са се случили. Когато камионът се нуждае от техническо обслужване, вашият консултант ще се свърже с вас и ще определи най-доброто време за сервиз - време, когато обездвижването на автомобила най-малко пречи на дейността на вашата компания.

Също така с оглед предвиждане и предпазване на вашата дейност Renault Trucks предлага персонализирани планове за поддръжка на фиксирани цени. Продължителността на интервенцията се определя предварително при записването на час, а всички резервни части и труд са в гаранция, за да се осигури дълъг живот и висока производителност на вашите автомобили.

Открийте най-подходящата програма за финансиране на вашата дейност

Renault Trucks също така може да ви помогне да финансирате вашите автомобили. Нашите предложения за финансиране и застраховане са специално разработени за професионалисти в областта на транспорта на материали и могат да се адаптират към размера и дейността на вашата компания - като по този начин ви помагат да поддържате кредитния си капацитет и паричния поток. Въз основа на вашите нужди можете да изберете решения за покупка на изплащане или финансов лизинг. Разбира се, ние ще ви помогнем да намерите най-добрия вариант за вашия бизнес.

Не се колебайте да се свържете с нас за съвет и да научите повече за нашите предложения.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

качете най-добрата снимка на вашия камион. Можете да изберете формат .jpg или .png
С изпращането на този формуляр, се съгласявам, Renault Trucks да съхранява личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо с цел обработка и изпращане на отговор на моето запитване. Моите данни могат да бъдат предадени и на партньори на Renault Trucks, които да обработват моето запитване.
Съгласен съм да получавам новини и информация за продуктите и събитията на Renault Trucks. Ще мога да спра тези съобщения във всеки имейл, който получавам.
Set canonical URL
Off