Транспортни решения

Оптимален транспорт на автомобили и по-висока рентабилност

Дистрибуция

5min
Renault Trucks D Wide

Превозът на автомобили изисква гъвкавост, възможно най-ниска обща цена на притежание (TCO) и безопасност както за водачите, така и за превозваните автомобили. Renault Trucks отговаря на всички ваши изисквания със своите три вида камиони за превоз на автомобили и иновативни услуги.

Изберете универсални камиони за транспорт на автомобили

С бума на сектора на SUV автомобили, нуждата от превоз на такива автомобили, става все по-голяма. Вашата дейност изисква да се адаптирате постоянно и да можете да превозвате леки автомобили, SUV и лекотоварни автомобили. Автовозът Renault Trucks D WIDE 4x2 шаси кабина или влекач е един от най-ниските на пазара.

CM Това е общата височина на Renault Trucks D WIDE 4x2. Кабината му с плосък покрив позволява поставянето на допълнителен автомобил върху покрива.

Освен това той разполага с две възможни височини на шасито в зависимост от вида на превозното средство, което се транспортира:

  • 27,9 см за стандартна версия, за транспорт на комунални автомобили

  • 25,4 см за версия XLOW, за превоз на леки автомобили

При превози на дълги разстояния или в хълмист район, който изисква допълнителна мощност, можете да изберете Renault Trucks гама T, 4х2 - предлага се и с кабина с плосък покрив. Той може да бъде оборудван с двигатели DTI 11 или DTI 13, чиято мощност варира от 380 до 520 к.с. Renault Trucks гама D WIDE също се предлага с двигател DTI 11 и мощност до 430 к.с.

И накрая, за регионални превози, шаси-кабината на Renault Trucks Master (версия  влекач) ще отговори на всички ваши изисквания.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

"Неговата здравина и маневреност го правят идеален за средни и дълги разстояния, както и за по-тесни и криволичещи пътища."

Enzo Iapichino ОСНОВАТЕЛ НА FRATELLI IAPICHINO SRL

Осигуряване на безопасност за водачите и превозваните автомобили

При транспортирането на превозни средства ролята на шофьора е много повече от това да шофира. Той трябва да товари и разтоварва автомобилите за всяка доставка. Ние проектирахме нашите автовози с цел да осигурим тези операции и да улесним работата на шофьора. Ето защо нашите превозни средства са със специфичен достъп:

  • Две стандартни стъпала

  • 7,6 см отстъп за по-лесно изкачване

  • Дръжка за качване

  • Врати, отварящи се на 90°.

Освен това тези модели предлагат практични места извън кабината за съхранение на инструменти, необходими за товарене или разтоварване на превозните средства, като например ремъци и инструменти за работа с платформи.

Шофьорите могат да се насладят на голямата просторна кабина, проектирана за повишаване на комфорта, с дълбочина повече от 2,13 метра. Всички бутони за управление на автоматичната скоростна кутия, круиз контрола и радиото са леснодостъпни. Водачите могат да се насладят и на отопляема седалка с въздушно окачване, много място за съхранение и аларма против проникване за пълно спокойствие.

Налични са редица помощни средства за шофиране, които повишават безопасността както на водача, така и на превозвания товар - например предупреждение за напускане на лентата, помощ при аварийно спиране и круиз контрол, който спомага за намаляване на разхода на гориво.

Намалете общите разходи за притежание (TCO)

При такъв напрегнат пазар, който позволява само малки маржове, общата цена на притежание (себестойността на километър) е от ключово значение и Renault Trucks разполага с няколко инструмента, които да ви помогнат да я намалите. Нашите превозни средства са оборудвани с автоматични скоростни кутии и опции за круиз контрол, както и с режим за икономия на гориво, който помага да се пести гориво. Той може да бъде съчетан с Optiroll, който при подходящи условия може да позволи на автомобила да се възползва от собствената си инерция, за да намали разхода.

Ако разполагате с няколко автомобила, нашето решение за интелигентно управление на автопарка Optifleet също ще бъде ценен съюзник. Като проследявате шофьора на географски принцип и ви се изпращат данните му по време на пътуването, можете да планирате доставките по най-оптималния начин, да проследявате доставките в реално време и да променяте задачите в съответствие с нуждите на клиентите. Optifleet ви позволява да събирате ценна информация за разхода на гориво за всяко превозно средство и да виждате точно как се използва от шофьорите (моментно потребление, изчакване, потребление в режим на готовност и т.н.). Можете да настроите аларми или да инициирате курсове за обучение, за да подобрите цялостната работа на автопарка и да намалите себестойността на километър. Optifleet е достъпен чрез уеб портал и приложение за смартфон.

Renault Trucks D Wide

Увеличаване на максималния пробег на автомобила

За собственика на фирма предвидимостта е от ключово значение, а непланираните престои са свързани с допълнителен разход. С оглед на това Renault Trucks предлага нова сервизна услуга: Predict. Като свързваме цифровите функции и отношенията с клиентите, можем да предвидим износването на части на автомобила и да планираме необходимите операции по поддръжка. Цифровата платформа централизира данните за вашите камиони и предупреждава вашия консултант, когато са необходими някакви операции по поддръжка или ако дадена част се нуждае от подмяна. След това ще се свърже с вас, за да планира най-подходящото време за операцията, без това да нарушава нито вашата дейност, нито тази на клиентите ви.

Превоз на автомобили: лесно финансиране за вашата дейност

В Renault Trucks ние предлагаме повече от товарни автомобили. Предлагаме и широка гама от услуги, за да ви подкрепим и улесним ежедневната ви работа. Възползвайте се максимално от нашите решения за финансиране и гъвкави застрахователни полици, които са напълно подходящи за превоз на автомобили.

Свържете се с нашите екипи, за да научите повече и да получите индивидуална оферта.

Научете повече за нашите продукти

Интервю с наш клиент

Fratelli Iapichino SRL - Италия

Renault Trucks гама D Wide

Renault Trucks Master

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

качете най-добрата снимка на вашия камион. Можете да изберете формат .jpg или .png
С изпращането на този формуляр, се съгласявам, Renault Trucks да съхранява личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо с цел обработка и изпращане на отговор на моето запитване. Моите данни могат да бъдат предадени и на партньори на Renault Trucks, които да обработват моето запитване.
Съгласен съм да получавам новини и информация за продуктите и събитията на Renault Trucks. Ще мога да спра тези съобщения във всеки имейл, който получавам.
Set canonical URL
Off