Транспортни решения

Подобрете работата на вашите камиони за строителство

Строителство

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

На обектите за земни работи се изискват здрави и продуктивни превозни средства с голям полезен товар и удобна и безопасна работна среда за водачите. Renault Trucks ви подкрепя в избора на строителни камиони и свързаните с тях услуги, които са подходящи за вашата дейност.

Добавете стойност към увеличаване на оборотите от вашите камиони за земни работи

Транспортирането на пясък, пръст или камъни е първата стъпка при започване на работа на строителен обект. За да бъде рентабилно, е необходимо големи количества да бъдат транспортирани възможно най-бързо. Камионите Renault Гама C и K са строителни камиони, които могат да преминават през строителни площадки с тежки товари, като същевременно показват висока производителност при движение по пътищата от пътната мрежа.

Ако често работите в среда с особено тежки условия, може да изберете версията XTREM на Renault Trucks Гама K. Полезният товар е увеличен до 34 тона, а общият товарен капацитет е 100 тона за шаси кабина 6x4 и до 120 тона за влекач 6x4. Renault Trucks Гама C и K могат да издържат натоварване от 13 тона на заден мост.

Renault Trucks Master са подходящи за обекти, като например обекти за озеленяване.

Увеличете максимално оборотите на строителните си камиони

При проектирането нашите превозни средства се подлагат на тежки тестове, за да се гарантира безупречна здравина при работа на строителни обекти. Големият пътен просвет предлага особено широк ъгъл на заход, за да се избегнат евентуални повреди по шасито.

° Renault Trucks Гама C и K имат най-добрия ъгъл на заход на пазара, а Гама K е с просвет под моста от 38 см и 50 см под резервоара.

За всяко превозно средство, в зависимост от надстройката, гредите на шасито могат да бъдат подсилени на различни места, за да се гарантира устойчивостта на конструкцията. За да се избегне запушването на двигателя, Renault Trucks Гама K е оборудван с усилен въздушен филтър, който предотвратява навлизането на прах.

Всякакви проблеми с натоварването или с превозното средство на строителната площадка могат да доведат до загуба на време и намаляване на оперативната ефективност. За да се ограничи този риск и да се повиши безопасността на водача, кабината на камионите се отличава с отлична видимост. Шофьорите могат също така лесно да наблюдават товара си благодарение на страничната стълбичка.

Renault Trucks C

Renault Гама C и K са оборудвани с няколко помощни средства за шофиране, които подпомагат водачите на строителни обекти:

  • Бутон за ръчно подаване на газ за увеличаване оборотите на двигателя при труден терен
  • Помощ при потегляне по наклон
  • Електрическа и автоматична паркинг спирачка
  • Автоматична скоростна кутия Optidriver с режим за движение извън пътя за подпомагане на смяната на предавките при движение през строителни обекти
  • Режим Xtended с изключително бавна предавка за шофиране през строителни площадки с тежки товари
  • Мотор на диференциала, блокиран с въртящ се бутон за по-лесен достъп
  • Optibrake, най-мощната моторна спирачка на пазара

Автомобилите Renault са перфектни както на строителните площадки, така и в пътната мрежа. Техните мощни двигатели и характеристики осигуряват висока средна скорост при транзит, като в същото време се избягва прекомерният разход на гориво - това подобрява рентабилността ви.

Renault Trucks C

Изберете строителен камион с лесна за изпълнение надстройка

Нашите превозни средства помагат избраната от вас надстройка да се бъде монтирана лесно и бързо. Можете да изберете точното междуосие, от което се нуждаете, в зависимост от дейността си.

Шаситата на превозните средства имат и предварително подготвени фитинги за монтиране на оборудване, прокарване на електрически кабели или за създаване на интерфейс на кабината.

Няколко зони под шасито са оставени празни, така че можете да изберете да добавите различно оборудване в съответствие с избраната надстройка. Извършваме цялата тази работа в тясно сътрудничество с производителите на надстройки, за да улесним тяхната работа и да намалим времето за доставка на вашите автомобили.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Следете как се използва вашият автопарк и намалете консумацията на гориво

Както може би сте забелязали, разходът на гориво на строителните обекти може да нарасне доста бързо. В повечето случаи това се дължи на факта, че експлоатацията на камионите не е оптимизирано. Избирайки Optifleet, приложението за управление на автопарка от Renault Trucks, можете да получите подробна информация за разхода на гориво на вашите превозни средства и да разберете факторите, които допринасят за това. Високият разход може да бъде причинен от начита на шофиране, прекомерното използване на двигателя на празен ход или от високата мощност на потегляне. Optifleet също така ви предупреждава, ако превишите зададения от вас праг на консумация на гориво. Модулът EcoScore идентифицира областите за подобрение на вашите водачи и предлага специална програма, посветена на дейностите на строителната площадка.

Renault Trucks C

Намалете разходите си за поддръжка

Здравината и устойчивостта на превозните средства и частите се подлагат на тестове при извършване на земни работи. За да избегнете излишни разходи и да планирате обслужването на автомобила, Renault Trucks предлага различни персонализирани пакети за поддръжка. Тези планове са прозрачни, бързи за изпълнение и не изискват дългосрочен ангажимент. Фактурирането и продължителността на услугите също се определят предварително. Всички дейности по поддръжката се извършват в нашите сервизи от експерти, специално обучени в технологиите и продуктите, използвани от Renault Trucks. Използваме само оригинални резервни части, за да гарантираме качеството и дълготрайността на вашите автомобили.

С цел намаляване на разходите, когато се налага да замените използвана или повредена част, Renault Trucks предлага и стандартна услуга за замяна. Вместо да използваме чисто нова част, ние обновяваме и ремонтираме частите в съответствие със строг промишлен процес и валидираме всеки елемент преди повторното пускане на пазара. Качествата и нивата на производителност на възстановената част отговарят на същите изисквания, които се прилагат за новите части, и също така се гарантират за две години. Над 2000 части отговарят на условията за тази услуга, която е по-рентабилна от новите части, така че можете да спестите пари, без да правите компромис с качеството.

Адаптирайте плана си за финансиране

За да ви помогне да финансирате вашите камиони, Renault Trucks предлага различни решения, които са напълно подходящи за вашата дейност. Нашите предложения отчитат времето за изграждане на надстройка и спецификата на дейността. Например знаем, че годишният пробег в областта на строителството обикновено е доста малък, затова се грижим да адаптираме продължителността на финансовия план, за да оптимизираме оперативните разходи. Вашият консултант ще ви подкрепя на всяка крачка при избора на най-доброто решение.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

качете най-добрата снимка на вашия камион. Можете да изберете формат .jpg или .png
С изпращането на този формуляр, се съгласявам, Renault Trucks да съхранява личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо с цел обработка и изпращане на отговор на моето запитване. Моите данни могат да бъдат предадени и на партньори на Renault Trucks, които да обработват моето запитване.
Съгласен съм да получавам новини и информация за продуктите и събитията на Renault Trucks. Ще мога да спра тези съобщения във всеки имейл, който получавам.
Set canonical URL
Off