Транспортни решения

Групажен транспорт: превози на дълги разстояния в пълно спокойствие

Дистрибуция

Превози на дълги разстояния

5min
T Range Optifuel Challenge

Като професионалист в областта на превоза на партиди, непредвидените събития никога не са добра новина. Нуждаете се от дългосрочна визия и транспортни решения, които ограничават разходите ви и повишават лоялността на водачите. Открийте продуктите и услугите, предлагани от Renault Trucks, за да повишите рентабилността и да улесните управлението.

Renault Trucks Гама T: идеалният автомобил за повишаване на производителността

Renault Trucks Гама T е проектирана за превози на дълги разстояния. Това е най-подходящият автомобил за превоз на партиди. Renault Trucks Гама T или T High предлага надеждност, висока производителност и невероятен комфорт. В комбинация с услугите от Renault Trucks можете да повишите рентабилността на вашия бизнес и да увеличите максималният пробег. Двигателят Евро 6 осигурява висока търговска скорост и отличен комфорт при шофиране, като същевременно ограничава замърсяването и консумацията на гориво.

Renault Trucks T

Превози на дълги разстояния: комфортът преди всичко

Шофьорите, които карат на дълги разстояния прекарват безброй часове зад волана, което означава, че комфортът в кабината трябва да отговаря на най-високите им очаквания. Когато товарят вещите си, особено тежките предмети, те могат да използват външния багажник и да имат достъп до него отвътре. Новата кабина предлага перфектна видимост и улеснява маневрирането при товарене и разтоварване.

Renault Trucks T High accessories

 

Кабината на Renault Trucks  Гама T High е с напълно равен под и височина на тавана от 6,6 фута, за да улесни придвижването, както и с широка зона за спане от 8,2 фута. В пространството между двете седалки може да се постави 40-литров безшумен електрически хладилник, а също така може да се монтира сгъваема маса (максимална площ на кабината).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Предлагат се и много други аксесоари на Renault Trucks за повишаване на комфорта или безопасността - например пистолет за въздух за почистване на кабината, устройство против кражба или устройство против неправомерно проникване в кабината Doorlock, което може да се окаже изключително полезно през нощта.

Renault Trucks T High cabin

Групажен транспорт: доставки до краен клиент

Ако дейността ви е насочена към доставки на партиди в градските райони или към доставки на краeн клиент, може да изберете нашите Renault Trucks Master. Този автомобил е с тегло от 3,3 до 7,5 тона, изключително лесен за управление в града и с много нисък товарен праг, което улеснява работата на шофьорите и доставчиците. Товарният му обем може да достигне до 17 м3 (т.е. 5 европалета), а полезният му товар може да варира до 2332 кг в зависимост от модела. За да се намали консумацията на гориво, той е оборудван с автоматична скоростна кутия и режим Eco, както и с помощник за смяна на предавките и система Stop & Start.

Ако искате напълно да се отървете от разходите си за гориво или трябва да получите достъп до зони с ниски емисии, препоръчваме ви Renault Trucks Master Z.E. Този 100% електрически автомобил за комунални услуги се предлага в шест различни версии и има оперативен пробег от 125 км, като батерията му е 33 кВтч.

Версиите включват ван, платформа кабина или шаси кабина. Той може лесно да се адаптира към всички ваши нужди и предлага полезен товар до 1720 кг и товарен обем до 22 м3.

Разпределете разходите си в дългосрочен план

В областта на превозите на дълги разстояния всички логистични проблеми могат да имат сериозни последици. За да можете да разпределите разходите си и да ограничите непредвидените събития, Renault Trucks предлага договори Start&Drive, които включват персонализиран план за поддръжка, вариращ от 2 до 5 години и до 155 300 км годишно - в зависимост от избрания автомобил и неговата експлоатация. По този начин можете да намалите разходите си за престои, да улесните административната работа и да осигурите висока ефективност на автомобила в дългосрочен план.

Освен това, благодарение на широката си мрежа във Франция и Европа, вашите превозни средства могат да бъдат обгрижвани бързо и ефективно.

Тъй като наличността на превозните средства е от решаващо значение за превоза на партиди, Renault Trucks въведе иновации със своята динамична и проактивна услуга за поддръжка: Predict. Вашият камион е регистриран в специална база данни, която проследява неговото използване и износване. Когато е необходима интервенция, вашият консултант ще се свърже с вас, за да насрочи среща преди настъпването на повредата и във време, което най-малко ще засегне дейността ви.

Намалете разходите си за гориво

Консумацията на гориво и експлоатацията на камионите от шофьорите имат реално и пряко въздействие върху вашите сметки. Автомобилите на Renault Trucks са разработени така, че да консумират възможно най-малко гориво. Кабината на Renault Trucks Гама T има трапецовидна форма и предно стъкло с наклон от 12°, за да се подобри въздушният поток и да се намали разходът. Нашите двигатели DTI 11 и DTI 13 също са проектирани така, че да осигуряват добра средна скорост.

Към Renault Trucks Гама T или T High могат да се добавят и други опции, които да ги направят още по-ефективни, благодарение на пакета Eco Fuel, който включва:

  • режим Eco Cruise Control на автоматичната скоростна кутия Optidriver
  • въздушен компресор, който може да се изключва
  • помпа за управление с променлива мощност
  • автоматично спиране на двигателя

Въпреки това всички знаем, че консумацията на гориво не зависи само от автомобила, но и от начина, по който той се управлява. Обучението на шофьорите по ефективно шофиране играе важна роля за намаляване на консумацията на гориво на целия ви автопарк. За да ви помогне в това, Renault Trucks предлага системата Optifuel. Можете да получите достъп до изключително точни данни за потреблението на всички ваши превозни средства, както и информация за начина, по който те се използват.

StepC_D

 

Превози на дълги разстояния: проследяване на доставките в реално време

По същия начин, по който непредвидената поддръжка никога не е добре дошла, неочакваните логистични събития бързо могат да имат отрицателен ефект върху дейността ви. Нашето интелигентно решение за управление на автопарка Optifleet може да се използва за ефективно планиране на вашите превози и за визуализиране на автомобилите ви в реално време благодарение на опцията за географско проследяване. Можете лесно да получите достъп до данните за горивото и времето на шофиране за всяко превозно средство. Ако клиент промени поръчката си или ако можете да добавите нова доставка, можете да пренасочите шофьорите или просто да им назначите нова работа без проблеми.

Финансирайте камионите си за международен транспорт

Renault Trucks е на разположение, за да ви помогне да финансирате вашите автомобили. Нашите разнообразни формули се адаптират към вашата международна транспортна дейност и към големия пробег, който тя изисква. Например, предлагаме цялостно решение за специализиран финансов лизинг, така че да можете да контролирате напълно своите общи разходи за притежание (Total Cost of Ownership) без неприятни изненади. Нашите консултанти ще ви насочат, за да изберете най-подходящото решение.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

качете най-добрата снимка на вашия камион. Можете да изберете формат .jpg или .png
С изпращането на този формуляр, се съгласявам, Renault Trucks да съхранява личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо с цел обработка и изпращане на отговор на моето запитване. Моите данни могат да бъдат предадени и на партньори на Renault Trucks, които да обработват моето запитване.
Съгласен съм да получавам новини и информация за продуктите и събитията на Renault Trucks. Ще мога да спра тези съобщения във всеки имейл, който получавам.
Set canonical URL
Off