Новини


 

03.07.2015

Нов сервизен център за камиони Renault и Volvo отвори врати във Варна

Сервизът ще отговори на нуждите на потребителите в североизточна България

На 2 юли официално бе открит новият сервизен център на Volvo Group Bulgaria. Това е петата база на Volvo Group в страната и е част от дългосрочната стратегия на компанията за стабилно присъствие на пазара на тежкотоварни автомобили у нас.

В него ще се извършват поддръжка и сервизно обслужване на пълната гама камиони Renault и Volvo, диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Сервизът ще отговори на нуждите на потребителите в североизточна България.

Сервизният център е оборудван изцяло в съответствие със световните стандарти на Volvo и Renault и разполага с място за работа по 8 автомобила едновременно, както и с най-модерните технически съоръжения, сред които - 4 бр. колонни подемника, стенд за геометрия на окачването, високотехнологични компютри за диагностика, кран за демонтаж на кабини, опции за плазмено рязане, стенд за ремонт на скоростни кутии и диференциали, пълен набор от специализирания инструмент на Renault и Volvo.

Високо квалифицираните специалисти на Renault и Volvo Trucks са на разположение всеки делничен ден от 08:00 до 17:00 часа, а през останалото време по предварителна заявка. Клиентите могат да разчитат и на 24/7 – услугата за пътна сервизна помощ за камиони Renault и съответно за Volvo - Volvo Action Service, предоставяна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.