Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

03.10.2017

OPTIDRIVER XTENDED: С ЕКСТРА БАВНИ ПРЕДАВКИ ЗА ГАМА C И K

Optidriver Xtended повишава контрола и сигурността, намалява експлотационните разходи при тежки работни условия

Renault Trucks внедрява роботизирана скоростна кутия с екстра бавни (пълзящи) предавки в товарните автомобили за строителството от гама C и K. Optidriver Xtended дава възможност на клиентите, работещи при тежки експлоатационни условия, да използват една или две допълнителни екстра бавни предавки.

В зависимост от приоритетите си, клиентите могат да избират една или две допълнителни предавки над първата. Те позволяват на шофьорите да управляват камионите с много бавна скорост (между 0,7 и 2 км /ч) в пълна безопасност и висока точност.

Optidriver Xtended подобрява комфорта при шофиране, както и възможностите за маневриране на тежкотоварните автомобили при трудни условия. Иновативното решение улеснява потеглянето по наклон и/или пълно натоварване. Optidriver Xtended също така намалява оперативните разходи на клиентите, тъй като натоварването върху съединителя и износването е по-малко.

Бавната 13-скоростна версия (Over Drive*) се препоръчва за строителството и тежки строителни дейности, за тежки транспортни операции над 80 тона. Тя е изключително подходяща и за дейности, изискващи постоянно бавно движение на камиони, какъвто например е случаят при разпръсквачи и машини за почистване. 14-степенната допълнителна бавна версия (Direct Drive и Over Drive*), достъпна само за товарни автомобили със задвижване на всички колела, отговаря на екстремните изисквания за работа в кариери, мини, гори и нефтени и газови операции.

* Direct Drive: последна предавка на 1
Over Drive: последна предавка на 0.79