Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


23.02.2015

NORBERT DENTRESSANGLE ИНВЕСТИРА В 530 КАМИОНА ГАМА Т НА RENAULT TRUCKS

ИСТОРИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО

Renault Trucks връчи на Norbert Dentressangle ключовете на първите 100 камиона от поръчка за 530 автомобила, които носят надписа "Гарантиран френски произход" („Origine France Garantie“). След проведени тестове в реални условия на работа европейският лидер в областта на транспорта и логистиката беше впечатлен от техническите качества на автомобилите, от факта, че са произведени във Франция, както и от екологичните характеристики на двигателите DTI Евро 6. Покупката се отнася за камиони Renault Trucks гама D и Renault Trucks гама Т — камионът, избран за "Mеждународен камион на годината 2015".

Norbert Dentressangle, водещ европейски доставчик на транспортни и логистични услуги и разполагащ с първия автомобилен парк от собствени тежкотоварни автомобили в Европа, отново гласува доверие на Renault Trucks и стана собственик на 530 превозни средства от новата гама за дистрибуция, предназначени за няколко от неговите европейски филиали. Става въпрос предимно за камиони от гама T, предназначени за регионален, национален и международен транспорт. Стотина превозни средства от гамата D, предназначени за дистрибуция, също са включени в тази покупка.

Norbert Dentressangle поема ангажимент да подкрепя дейността на френската индустрия, избирайки автомобили, които притежават сертификат за гарантиран френски произход "Origine France Garantie" — единственият етикет за френски произход на продукт. По време на връчването на ключовете в Сен-Прист (69), в централата на Renault Trucks, Ерве Монжотен, президент на Norbert Dentressangle, изтъкна причините за направения от тях избор: "Доставката на новата гама Renault Trucks Евро 6 ми предоставя възможността да напомня на всички, че Norbert Dentressangle продължава да инвестира в своята дългогодишна транспортна дейност. Изборът на камиони за нас е от жизненоважно значение, тъй като ни дава възможност да изпълним нашите ангажименти за качество към нашите клиенти, за удобство и сигурност на нашите водачи, както и за опазването на околната среда с ефективни и чисти двигатели. Освен това, ние сме горди, че допринасяме за популяризирането в цяла Европа на промишлен продукт с гарантиран френски произход "Origine France Garantie", произведен в нашата историческа област.“

От своя страна, Бруно Блан, президент на Renault Trucks, заяви: „Радвам се, че Norbert Dentressangle, френска компания с международна известност, избра автомобил Renault Trucks от гама T, който бе избран за международен камион на годината 2015, и подкрепи френската индустрия. Нашите камиони са произведени изцяло във Франция в заводите ни в Бленвил-сюр-Орн, Бур-ан-Брес и Лион.“