Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

23.03.2016

RENAULT MASTER ЕВРО 6

ПРИОРИТЕТ: КОМФОРТ И ПО-НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ГОРИВО

Renault Trucks пусна на пазара Renault Master с двигател Евро 6. С версии от 2.8 до 4.5 тона и с двигатели от 110 до 170 к.с., Renault Master поддържа своето многообразие, като перфектно удовлетворява изискванията в области като строителство, транспорт на пътници, куриерски услуги, както и специфични пакетни превози с контрол на температурата.

За да отговари на изискванията на Евро 6, Renault Master използва SCR технология (Selective Catalytic Reduction), комбинирана с впръскване на Adblue® в отработените газове, което води до значително намаляване на вредните емисии. 22-литровият резервоар за Adblue® на Renault Master осигурява пробег от 12 000 км.

Новата оферта на Renault Master се класифицира в две категории: леко- и тежкотоварни превозни следства. Renault Trucks може да достави фабрично оборудвани надстройки: платформа, фургон или самосвал.

С цел подобряване комфорта на водача Renault Master може да бъде оборудван със системата Media Nav, която включва 7" екран за навигация и аудио система, USB Bluetooth® връзка и комплект hands-free. Предлага се опция за автоматично превключване на настройките на фаровете (от дълги към къси светлини, когато превозното средство е на по-малко от 600 м), както и камера и радар при движение на заден ход, за да се гарантира, че маневрите се извършват при оптимална условия на безопасност.

За намаляване на разхода на гориво и емисиите на CO2, както и подобряване на цялостната ефективност на превозното средство, Renault Master идва с монтирана система Eco-Mode, която, чрез намаляване на въртящия момент на двигателя, допринася за намаляване на консумацията на гориво. Системата Eco-Mode работи заедно със системата Stop Start, която автоматично спира двигателя, когато автомобилът е спрял на светофар. Renault Master също е снабден с би-турбо технология, позволяваща турбо с ниско налягане и турбо под високо налягане, за да се управлява от своя страна, или едновременно, за да достави по-голямо въртящ момент при ниски обороти на двигателя (380 Nm 1500-3000 об/мин). В допълнение, Renault Master разполага със система Driver Assist, която информира водача за най-добрия момент за смяна на скоростите.

Renault Master е част от гамата за дистрибуция на Renault Trucks, която включва Renault MAXITY г. Renault Trucks D Cab 2М, Renault Trucks D, Renault Trucks D Wide и D Access.