Новини


 

29.03.2016

Renault Trucks с разширен и обновен сервизен център в София

Renault Trucks с разширен и обновен сервизен център в София

Обновеният сервизен център на Volvo Group Bulgaria отвори врати в София на 26 март 2016 г.
Площта на сервизната част е 2123 кв. м. и в нея ще се извършват поддръжка и сервизно обслужване на пълната гама камиони Renault. Разширяването на сервиза е втората стъпка, след откриването на сервизен център Варна миналата година, от дългосрочната стратегия на компанията за развитие на сервизната мрежа и стабилно присъствие на пазара на тежкотоварни автомобили в страната.

Сервизният център е оборудван изцяло в съответствие със стандартите на Renault и има капацитет за сервизиране на 10 368 товарни автомобила средно на година. Съоръжението позволява едновременна работа по 16 влекача. Новото оборудване включва най-модерните технически съоръжения, сред които – стенд за измерване на сходимост, спирачен стенд, стенд за проверка на окачването, стенд за регулиране на геометрия, система за смяна на масло, високотехнологични компютри за диагностика, кран за демонтаж на кабини и изцяло нова база за отстраняване на щети, включваща нова система за вентилация и камера за боядисване.

Складовата база разполага с резервни части на стойност над 2 000 000 лв.

Екипът на сервизен център София се състои от 21 високо квалифицирани специалисти, които преминават над 300 часа специализирани обучения годишно. Работното време на сервиза е от 07:30 до 20:00 ч. в делнични дни и от 09:00 до 17:00 ч. в събота. Клиентите могат да разчитат и на мобилна група.