Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Новини


 

26.06.2017

Renault Trucks и СПП: завръщане в Уганда.

„Training of Trainers“

За първи път от 5 години Renault Trucks стартира нов модул за обучение в партньорство със Световната продоволствена програма, с цел обучение на бъдещи инструктори.

От 26 до 30 юни 2017 г. Renault Trucks се завръща в Кампала, столицата на Уганда, със занимания за обучение: „Training of Trainers“.

Град Кампала е символ на това партньорство, тъй като тук през 2012 г. бяха проведени първите занимания за обучение с механици.

Жюли Марконе, отговорник за партньорствата и за RSE Renault Trucks, заяви: „Този нов модул допълва темите, предварително обсъдени с местните екипи на Световната продоволствена програма, и ще позволи на организацията да получи автономност в обучението и управлението на членовете на екипите. Връзките, които изградихме с този клон на ООН, са стабилни и илюстрират значението, което отдаваме на проблемите на нашите партньори и на нашите клиенти“, заключи Жюли Марконе.

За повече информация относно партньорството посетете сайта: http://corporate.renault-trucks.com/en/wfp/