Съобщения за медии

RЕNAULT TRUCKS РАЗКРИВА ДИЗАЙНА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ МОДЕЛИ T И C

Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks разкри моделите от своята тежкотоварна изцяло електрическа гама. Renault Trucks E-Tech T и C, които са първите с новото лого на производителя, ще се произвеждат серийно във фабриката на Renault Trucks в Bourg-en-Bresse от 2023 г. Те вече са налични за предварителна поръчка.

Появата на изцяло електрическата тежкотоварна гама на Renault Trucks бележи голяма стъпка напред в ангажимента на производителя за декарбонизиране на автомобилния товарен транспорт. Renault Trucks сега е единствената компания, която предоставя оферта за електрическа мобилност за всички приложения: от 650 кг товарен велосипед до 44 т електрически влекач и строителен камион, чийто дизайн сега се разкрива.

Балансирано и премерено развитие на дизайна

Дизайнерите на Renault Trucks въвеждат промени в предницата, като същевременно запазват перфектна обща хармония.

На първо място, Renault Trucks E-Tech T и C имат търговската табела на електрическите камиони на марката: сини табели и вертикална лента отстрани на превозното средство и бадж Renault Trucks E-Tech отпред. Те също така са снабдени с нова емблема от син плексиглас.

За да се повиши безопасността, предната част на превозните средства е изнесена напред със 115 мм, а отстрани са поставени радари. Шасито също е оборудвано с прибираща се степенка, която увеличава максимално пространството, предназначено за батериите.

Що се отнася до изцяло преработения преден панел, дизайнерите на Renault Trucks са черпили вдъхновение от света на електронната музика, с модел, напомнящ еквалайзер. За да подсили този електромеханичен ефект, предната част на превозните средства е изцяло боядисана.

И накрая, Renault Trucks E-Tech T и C разполагат с новото лого на марката с актуализирани характеристики. Поставен на предния панел, полираният алуминиев диамант на лъскав черен фон придава на автомобилите съвременен и стилен вид.

Нова визуална идентичност: съвременен и ангажиран производител

Промяната във визуалната идентичност на Renault Trucks, въплътена от стилно, осъвременено монохромно лого, утвърждава ускорението и ангажимента на производителя към декарбонизация на транспорта.

Renault Trucks E-Tech T и C вече са налични за предварителна поръчка от филиалите на Renault Trucks в Европа. Превозвачите, които желаят да закупят електрическо превозно средство от тежкотоварната гама, вече могат да резервират първите места за производство. Производството на Renault Trucks E-Tech T и C трябва да започне в края на 2023 г. в Бург-ан-Брес, Франция.

Set canonical URL
Off