РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И УСЛУГИ

Renault Trucks Oils

пълна гама решения за поддръжка

RENAULT TRUCKS OILS пълна гама решения за поддръжка, които гарантират най-високо ниво на характеристиките и оптимално удължаване на интервалите за смяна на маслото.
Избирайки гамата продукти RENAULT TRUCKS OILS,препоръчана от RENAULT TRUCKS, вие осигурявате перфектно смазване на вашия автомобил, независимо от неговото използване.
По този начин оптимизирате разходите си за поддръжка и ограничавате времето на престой.

  • Смазочни продукти, греси, охладителни течности, AdBlue®, CleanRMAX® и DiagoTrucks, всички те са неразделна част от процеса на постоянна научноизследователска и развойна дейност, за да ви осигурят най-ниските експлоатационни разходи за вашия автомобил.

  • Продуктите от гамата RENAULT TRUCKS OILS са част от оригиналното оборудване на автомобила ви и се предлагат и през следпродажбения период от всички дистрибутори на RENAULT TRUCKS.

 

 

Специално дефинирана въз основа на спецификациите на RENAULT TRUCKS, гамата продукти RENAULT TRUCKS OILS е изпитана при много тежки условия. Както всички оригинални части RENAULT TRUCKS, тя ви осигурява най-добрата гаранция за производителност, надеждност и дълготрайност.

RENAULT TRUCKS OILS OILS е разработена и се разпространява от TLSP, сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001.

ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

 

 

Смазочните продукти поколение ECO на гамата RENAULT TRUCKS OILS са основани на по-добрата течливост и включват добавки за намаляване на триенето. Прилагани върху цялото силово предаване, те осигуряват:

ЗНАЧИТЕЛНА ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО
Средно 1 литър на 100 km, което прави икономия от 1 200 евро годишно на автомобил*

НАМАЛЕНИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ
Най-малко 3 тона CO2 годишно на автомобил* *
*на база автомобил, който изминава 120 000 км годишно и който използва смазочни продукти поколение ECO за цялото силово предаване.

ПРОВЕРЕНИ И УТВЪРДЕНИ РЕЗУЛТАТИ
Сертифицирани резултати от няколко органа (UTAC, Millbrook), както и от множество тестове на автомобилния парк в реални условия и на изпитателни стендове (BMSVI).

Смазочните продукти поколение ECO са неразделна част от решенията на Optifuel на производителя за намаляване на разхода на гориво.

За допълнителна информация: www.renault-trucks-oils.com