Очакваме Ви на 8 юли от 14:00 ч и 20:00 ч. българско време, когато ще представим новостите при нашите камиони от гама T, C и K.
Следете за актуална информация на : tckevolution.renault-trucks.com

Употребявани камиони

Renault Trucks T Selection

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА БЪДЕЩИТЕ ВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200-ТОЧКОВ ТЕСТ ЗА ТЕХНИЧЕСКА ПРОВЕРКА

ГАРАНЦИЯ ДО 24 МЕСЕЦА ИЛИ 240 000 KM*

ОБОРУДВАН С НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО


RENAULT TRUCKS T SELECTION.
НАЙ-ДОБРИЯТ ОТ УПОТРЕБЯВАНИТЕ АВТОМОБИЛИ

 

С Renault Trucks T Selection вие получавате употребяван автомобил с гарантиран произход, година на производство и пробег.

 

Употребяваните камиони се проверяват и подготвят от нашите специалисти съгласно строгите правила на производителя, както технически, така и естетически, без компромис с качеството.

 

Автомобилът се предлага с гаранция на производителя до 2 години или 240 000 км за основните компоненти (силова линия и система за последваща обработка на отработените газове).

 

Освен това Renault Trucks T Selection разполага с най-новите технологии за икономия на гориво. Интелигентният круиз контрол, автоматичното изключване на двигателя или Optifleet Ви помагат да прилагате добрите практики в областта на рационалното шофиране.

 

И накрая, Renault Trucks T Selection предлага персонализиран процес по предаване на автомобила с цел максималното му използване още от първия километър. Вашият камион е разпознаваем в цялата мрежа на Renault Trucks в Европа и е с осигурена пътна помощ 24/7.

 

Надеждността, производителността и здравината правят Renault Trucks T правилният избор!

 

 

 

* Силова линия и система за последваща обработка на отработените газове