Транспортни решения

Кой лекотоварен автомобил да изберете за доставки?

Дистрибуция

5min
Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master Red EDITION, който се предлага като ван, кабина с платформа или кабина с шаси в зависимост от приложението, е разработен, за да улесни ежедневието на шофьорите в градска среда и да осигури рентабилност на доставките. Открийте предимствата.

Renault Trucks Master Red EDITION може да бъде адаптиран към вашите изисквания

Каквито и да са ограниченията, Renault Trucks Master ще отговори на вашите бизнес нужди. Можете да избирате измежду повече от 350 различни конфигурации и полезен товар от 8 до 22 куб. м. В зависимост от начина на използване, Renault Trucks Master се предлага във версии с предно или задно задвижване.

  • Независимо дали шофирате в градска среда, или по магистрала, версията с предно предаване позволява по-голямо удоволствие от шофирането и по-нисък разход на гориво;

  • Версията със задвижване на задните колела, която се предлага от 3,5 до 4,5 т, е идеална за транспортиране на тежки товари.

Що се отнася до двигателите, можете да избирате измежду 7 дизелови двигателя с мощност между 110 и 180 к.с. Ако автомобилите ви изминават по-малък пробег за всяко пътуване в двете посоки или ако трябва да имате достъп до LEZ (зони с ниски емисии), можете да изберете Renault Trucks E-Tech Master 100% електрически, който осигурява пробег от 200 км и предлага сходни характеристики с дизеловите варианти.

Фургоните с предно предаване с мощност 150 и 180 к.с. могат да бъдат оборудвани и с AMT (автоматизирана ръчна трансмисия). Тя автоматизира функциите за включване и изключване на съединителя и превключване на предавките. Работата й може да бъде автоматична или ръчна, като осигурява реално предимство в града, тъй като намалява разхода на гориво чрез оптимизиране на смяната на предавките, за да се избегнат прекалено ниски или високи обороти на двигателя, и изглаждане на колебанията в оборотите на двигателя. Това е предимство и на пътя, тъй като водачът може да превключи AMT в ръчен режим по всяко време, за да се възползва от по-голямото ускорение при изпреварване например. Освен това AMT е проактивна и се адаптира към топографията на пътя, режима на шофиране и реакциите на водача (например при аварийно спиране).

Като лидери в бранша, ние сме установили тесни партньорства с много производители на каросерии. Това означава, че независимо дали става въпрос за вариант с кабина на платформа или шаси-кабина, Renault Trucks Master може да бъде адаптиран изцяло към вашата дейност, за да улесни ежедневието ви.

froid

 

Улеснете и обезопасете обработката на пакетите

Като версия на фургон, Renault Trucks Master е проектиран така, че да улесни и обезопаси товаро-разтоварните дейности. Автомобилът е оборудван с дръжки за достъп в зоната за товарене, на страничната и на задната врата. Качването и слизането е улеснено и благодарение на задното стъпало за достъп на 436 мм от земята. Задните и страничните прагове за товарене също са възможно най-ниски (започват от 542 мм отзад и 499 мм отстрани). Задните врати могат да се отварят и заключват на 180° или 270° в зависимост от изискванията. Боравенето с пакети е по-безопасно благодарение на LED осветлението в зоната за товарене и алармената функция против повдигане.

Допълнителната аларма против проникване в автомобила осигурява сигурността на пакетите, докато автомобилът е в покой. Алармите за обема и периметъра също ви предупреждават в случай на проблем.

Доставяне по безопасен начин

Вашите шофьори са обвързани със значителни ограничения, особено когато работят в града. Renault Trucks Master разполага с технологията за повишаване на безопасността на водача в ограничена среда. По отношение на активната безопасност Renault Trucks Master е оборудван стандартно с ESP контрол на стабилността и AEBS активен асистент за аварийно спиране. То може да бъде оборудвано и със система за поддържане на лентата на движение (включително при силен вятър), асистент за потегляне по наклон и камери и сензори за подпомагане на паркирането отпред и отзад.

master distribution

По отношение на пасивната безопасност един от основните проблеми, които се срещат при извършване на доставки в града, са мъртвите зони. Вътрешното огледало за обратно виждане на Renault Trucks Master е от "широкоъгълен" тип, за да заобиколи този проблем. Всички огледала за обратно виждане могат да бъдат оборудвани и с "предупреждение за мъртва зона", което светва, за да предупреди водача за обекти или лица, намиращи се в мъртвите зони. И накрая, Renault Trucks Master е изключително маневрен благодарение на намалената си обща широчина и радиус на завиване, който е един от най-добрите на пазара.

Възползвайте се от нашата специализирана мрежа от специалисти

Мрежата ни е специализирана в приложения за HCV и LCV. Нашите експерти са запознати с вашата сфера на дейност, с вашите изисквания и предизвикателства и могат да ви помогнат в намирането на най-подходящия(ите) за вашия бизнес автомобил(и). Благодарение на партньорствата ни с водещи производители на каросерии, ние можем да ви помогнем и при проектирането на индивидуален LCV, който да отговаря напълно на вашите изисквания.

Нашата помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата означава, че можете да се съсредоточите върху бизнеса си. Също така предлагаме персонализиран график за поддръжка и договор за обслужване, адаптиран към използването на вашите автомобили. Можете да се възползвате от предимствата на 2-годишна гаранция за части и труд, което означава, че можете да работите напълно спокойно.

Ние сме тук, за да ви подкрепим и със специализирани застрахователни и финансови услуги за закупуване, лизинг и застраховане на вашите Renault Trucks Master. С финансовите услуги на Renault Trucks можем да ви предложим договор за поддръжка и обслужване, финансиране и застраховка в един и същ пакет от глобални оферти.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да се възползвате от индивидуална подкрепа.

Съгласен съм, че при изпращането на този формуляр Renault Trucks ще съхранява и пази личните ми данни толкова дълго, колкото е необходимо за оценка на предоставената информация и за да може да се свърже с мен отново по тази конкретна тема.
Set canonical URL
Off